slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Wifi video zvono interfon SMART LCD EKRAN 4.3"

10.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.195
31
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog
AKO ZELITE DA PORUCITE NAPISITE PODATKE
Ime i prezime
Ulica i broj
Postanski broj i mesto
Broj mibilnog.
Pozovite ili napisite poruku na 063-7763-559 od 9-17h

4.3in WiFi video zvono interfon LCD displej 720P Podrška za detekciju pokreta noćnog vida za Tuya Odlika:
---1. WIFI video zvono na vratima, može daljinski probuditi uređaj preko APP-a i može daljinski da gleda video na vratima u realnom vremenu i video podatke na memorijskoj kartici.
---2. WiFi pametno zvono za gledanje vrata, podrška za Tuya, može ostvariti inteligentno povezivanje sa drugim uređajima koji podržavaju Tuya. Instaliran na mestu otvora za vrata.
---3. 4,3 inčni TFT HD monitor, podržava PIR detekciju ljudskog tela, podržava detekciju pokreta. Nakon pokretanja detekcije pokreta, može automatski da snima i snima slike.
---4. Integrisano zvono i monitor, ima funkciju video zvona, tako da možete videti posetioce ispred vrata, jasno prikazati crte lica turista.
---5. Guranje informacija će biti poslato na mobilni telefon preko mreže da podseti korisnike da upućuju video pozive sa posetiocima, ili da gledaju video u realnom vremenu, ili da postignu alarm uređaja na daljinu.
---6. Spoljna kamera ima ugrađenu 720P kameru, koja ima širok vizuelni opseg i nije ograničena visinom, pogodna i za starije i za decu.
---7. Kamera ima CMOS senzor i 3 MP piksela, može da obezbedi slike visokog kvaliteta, sa 1 infracrvenom svetlošću, podržava efektivnu udaljenost za noćni vid od 3 metra.
---8. Detekcija pokreta i zujalica mogu uhvatiti skladište slike u oblaku od 3 MP piksela, takođe se možete prijaviti preko mobilnog telefona da biste videli evidenciju pristupa. Podržava funkciju podsećanja na nisku bateriju.
---9. Spoljna kamera na vratima je napravljena od visokokvalitetnog materijala od legure cinka, sa funkcijom protiv krađe, protiv proboja, podrškom za skladištenje u oblaku, maksimalnom podrškom za skladištenje memorijske kartice od 64G (nije uključeno), podrškom za napajanje USB-a i napajanja.

Specifikacija:
Tip predmeta: Video zvono Materijal: legura cinka + ABS plastika Rezolucija LCD-a: 480 x 272 Napajanje: 5000mAh litijum-jonska baterija (ugrađena) Vreme pripravnosti: Normalna upotreba (3-5 puta dnevno) oko 30 dana u stanju pripravnosti Podsetnik za nižu potrošnju: APP traži u realnom vremenu, kada je snaga manja od 5%, uređaj će zahtevati nisku snagu, a aplikacija se ne može povezati sa uređajem kada je snaga preniska. Kamera: HD 3 MP, rezolucija 1280 x 720 Video format: H.264 Format slike: JPG Ekran: 4,3-inčni TFT LCD ekran u boji visoke definicije Memorijska kartica: Maksimalna podrška 64GB (nije uključena) Primenljiva debljina vrata: pribl. 35mm-130mm/1.4-5.1in (Molimo izmerite debljinu vrata pre kupovine) Primenljivi prečnik rupe na vratima: pribl. 15mm-60mm/0.6-2.4in Ugao gledanja: 150 stepeni, pomoću ortodontske kamere od 3MP

Lista paketa: 1 x unutrašnji monitor 1 x spoljna kamera za vrata 1 x USB kabl 1 x komplet za instalaciju 1 x Viseća ploča 1 x Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #125658882
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.