slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

WINEES wifi Video interfon kamera /HD 1080P, Night Vision/

3.200 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
98
7
pre 16 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO

 

WIFI Video interfona kamera , radi na Smart home aplikaciji  (kompatabilan je sa ALEXOM)

, poseduje detekciju pokreta, jaku  punjivu bateriju , podrzava memorijsku karticu , nocni mode, detekciju pokreta , zvuk u oba smera  takodje podrzava  konekciju za  externo stalno napajanje

 

1080p Full HD rezolucija osigurava super jasnu sliku. Širi ugao gledanja od 140° daje vam potpuniji pogled na ono što se dešava ispred vaših vrata. Kućna sigurnosna kamera za kućno zvono može se koristiti i danju i noću, prati vaš dom u 1080HD video snimcima sa infracrvenim noćnim vidom i prikazom uživo.
【Smart PIR detekcija pokreta i IP 65 vodootporan】-- Ugrađeni PIR senzor pokreta detektuje i najmanji pokret ispred vaših vrata. Dobićete push poruku na telefon ako neko potraje predugo. Proverite sumnjivu aktivnost bilo kada ili gde god da se nalazite. Bežična kamera za zvono na vratima može se savršeno koristiti u svim vremenskim uslovima sa IP65 dizajnom otpornim na vremenske uslove.
【2.4G Vi-Fi i jednostavan za instalaciju】-- Pametna video kamera sa zvonom na vratima se povezuje sa 2.4GHz Vi-Fi (ne podržava Vi-Fi od 5GHz). Pametno zvono za vrata podržava dva načina pričvršćivanja: 1. Koristite odgovarajuću dvostranu traku da biste je zalepili direktno na zid; 2. Koristite odgovarajuće zavrtnje da probušite rupe. Instalacija ovog bežičnog kućnog sigurnosnog zvona za vrata traje manje od 5 minuta bez potrebe za korišćenjem bilo kakvih komplikovanih alata.
【Secure Cloud Storage &Local Storage】-- Video zvono na vratima koristi finansijsku enkripciju, podržava 128G Micro SD skladište (nije uključeno) i skladište u oblaku za vas opciono, bezbedno štiti vašu ličnu privatnost i izbegava upad u podatke. Nikada nećete propustiti trenutak daljinskog upravljanja i reprodukcije video zapisa uz šifrovanu uslugu u oblaku gde god da se nalazite.

ID Oglasa: #161125104
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.