slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kontrolor za mobilni

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
80
1
juče
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
1. 4-У-1 МОБИЛНИ КОНТРОЛЕР - МЕО АК77 мобилни контролер за игре који комбинује окидаче за игре, тихи вентилатор за хлађење, банку за хитно пуњење и кабл за пуњење како би се побољшало и промовисало ваше импресивно искуство играња, што би вам такође могло помоћи да добијете добар резултат у играма пуцања.

2. ФУНКЦИЈА ХЛАЂЕЊА & ХИТНО ПУЊЕЊЕ - Контролер за мобилне игре АК77 са уграђеним тихим вентилатором за хлађење и висококвалитетном батеријом од 1200 мАх, уграђени тихи вентилатор за хлађење може помоћи у хлађењу вашег врућег мобилног телефона, а батерија од 1200 мАх такође може помоћи при пуњењу вашег мобилног телефона када мобилни телефон је скоро искључен.

3. ИГРА СА 4 ПРСТА - Прилагодите дугме како желите, можете играти игре пуцања са 6 прстију, као што су нишањење, пуцање, кретање, чучањ, лево нагнута глава и десно нагнута глава у исто време.  Поред тога, дугме за обрт може вам помоћи да лакше прилагодите икону.

4. ПОДРЖАНИ УРЕЂАЈИ & ИГРЕ - Погодно за већину мобилних телефона, максимална ширина растезања је 3,9 инча што би могло да буде компатибилно са већином игара за пуцање, као што су Рулес оф Сурвивал, Книвес Оут, Сурвивор Роиале, Цритицал Опс, итд.

Контролер за мобилне игре са вентилатором за хлађење.

Кабл за пуњење * 1



Спецификације:

Величина производа: око 6,1*4,7*1,6 инча

Тежина производа: око 0,4 Иб


Pošaljite poruku (preko KUPUJEM PRODAJEM) sa Vašim podacima:  
Ime i prezime.  
Ulica i broj.  
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt.   ili SMS na br.062613565 ili se javite na Viber.
ID Oglasa: #147336659
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.