slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

WiFi Smart IR daljinski upravljač Alexa Google eMilo

1.890 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
163
13
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog

Kontakt telefon: 065-823-5998

 

eMilo Smart IR Blaster, ViFi Smart IR daljinski upravljač kompatibilan sa Alexa i Google Assistant-om, univerzalni infracrveni daljinski upravljač Rad sa Tuia i Smart Life APP za DVD klima uređaj STB

 

APP Remote Control】 Smart IR blaster se može kontrolisati preko Smart Life ili Tuia APP, kontrolisati svoje kućne aparate bilo gde i bilo kada, možete da uključite klima uređaj unapred na putu kući. ili zapamtite kućni aparat koji zaboravi da se isključi kada odete, možete mirno da ga isključite preko telefona.


Upravljanje glasom】 Pametni IR daljinski upravljač podržava funkciju glasovne kontrole, kompatibilan je sa Aleka i Google Assistant-om, možete samo poslati glasovnu komandu da uključite ili isključite kućne aparate, tako da vam ruke mogu biti slobodne.


Sve-u-1 infracrveni daljinski upravljač】 Vifi IR blaster može da aktivira različite vrste kućnih aparata, na primer, klima uređaj, TV, set-top boks, medijski plejer, ventilator, zvučnik, svetlo, podržava samo IR (38K kHz) ; RF nije uključen.


Funkcija učenja】 Naš mini univerzalni IR blaster odgovara ogromnoj biblioteci infracrvenih kodova, pokrivajući 99% uobičajenih kućnih aparata, ako ne možete da pronađete daljinski upravljač koji kontroliše uređaj, možete koristiti funkciju učenja da kontrolišete uređaj koji koristi infracrvene signale.


Infracrvena kontrola od 360 stepeni】 eMilo vifi infracrveni daljinski upravljač je dizajniran sa kružnim dizajnom, koji može osigurati da možete kontrolisati kućne aparate u infracrvenom pravcu od 360 stepeni. infracrvena kontrolna udaljenost je 10 metara (bez prepreka), može zadovoljiti kontrolu kućnih aparata u prostoriji.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #157225638
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.