slika
slika
slika
slika
1 od 4

Set za varenje plastike sa lemilicom - NTools PWS

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3.779
57
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dusan
Član od 20.08.2019.
kp izlog

NTools Set za zavarivanje plastike je set za zavarivanje plastike koji se koristi sa odgovarajućim vezivima odabranim za predmet koji se popravlja. Visokokvalitetna aluminijumska mreža NRT 995 (elastična, čelična) idealna je za rekonstrukciju, npr. kartice ili bilo kakve nedostatke. njegova upotreba tokom popravke povećava čvrstoću površine izložene visokom pritisku. Sistem vam omogućava da popravite pukotine i ogrebotine, a njegova preporučena upotreba je u popravci branika, pričvršćivanju farova, rezervoara za tečnost, plastičnih spoljnih ili unutrašnjih elemenata vozila. U kompletu se nalazi aluminijumski FP kolut na ručki kako bi se olakšalo formiranje, obnavljanje, i promenio oblik materijala termoplastičnim materijalima.
Preporučena upotreba:
Popravka branika, ventilatora, rezervoara za tečnost, rešetke, motociklističkih oplata, lajsni, unutrašnjih elemenata vozila.

Prvenstveno se trudimo da ispoštujemo sve zahteve kupaca i izuzetno nam je važno da kupci budu zadovoljni proizvodom, uslugom i brzinom isporuke.

U ponudi imamo veliki izbor alata za autolakirere i limare.  
Mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu.
Slanje brzom poštom na adresu kupca.

Za vise informacija pozovite na broj telefona:  065/8655-171

Pogledajte naš KP izlog za ostali deo ponude.

ID Oglasa: #102866134
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.