slika
1 od 1

CABINAHOME Formaldehyde Air Quality Monitor, 7 in 1

3.300 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
148
3
pre 2 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

CABINAHOME Formaldehidni monitor kvaliteta vazduha, 7 u 1 multifunkcionalni detektor vazduha sa podacima u realnom vremenu i snimanjem srednje vrednosti za HCHO/TVOC/AKI/ PM2.5/ PM10/temperaturu/vlažnost.

☑☑【Otkrivanje više gasova】U ovom životnom okruženju, kvalitet vazduha je posebno važan. Monitor ima ugrađeni DART elektrohemijski senzor, koji može da detektuje u realnom vremenu HCHO/TVOC/PM2.5/PM10 i razume kvalitet vazduha u vašem životnom okruženju. Ova očitavanja takođe uključuju detekciju toluena, štetnih hemikalija i zagađivača u vazduhu. Istovremeno sa funkcijom detekcije temperature i vlažnosti, sveobuhvatnije razumevanje situacije u vazduhu.
☑☑【Jedinstveni dizajn】 Cool jedinstveni kalup i dizajn sa digitalnim displejom od 6 inča sa LED ekranom; može da obezbedi prosečnu vrednost za svaki gas i može se lako uključiti pritiskom na dugme za uključivanje/isključivanje u trajanju od 3-5 sekundi. Zbog dugotrajnog praćenja, podaci u realnom vremenu su nestabilni. Stepen fluktuacije je normalan.
☑☑【Mala veličina, laka za nošenje】Mala veličina, veličina je oko 5,3k2,6k2,2 inča. Ponesite ga sa sobom na bilo koje mesto gde želite da proverite kvalitet vazduha, posebno kada su tu bebe, deca i trudnice. Ugrađena punjiva baterija od 2000 mAh, i dolazi sa USB kablom, koji se može puniti u bilo kom trenutku, a vreme pripravnosti može trajati 6-8 sati.
☑☑【Mere predostrožnosti】Preporučljivo je zatvoriti vrata i prozore kako bi se održalo nepropusno stanje tokom testiranja. Potrebno je oko 60 minuta za testiranje HCHO i TVOC (samo 3-15 minuta za ispitne ormare, fioke i druge male prostore). Izbegavajte korišćenje drugih parfema i mirisa, kako ne biste uticali na rezultate testa.
☑☑【Obratite pažnju】AKI je poseban algoritam AI programa, nije povezan sa drugim indikatorima vazduha i klasifikovan je prema ocenama, a ne tačnom broju, tako da ne prelazi 3 cifre. Ovde pokazuje ocenu 1-6, ocena 1-2 je dobra, boja je zelena, ocena 3-4 je srednja, boja je žuta, ocena 5-6 je teško zagađenje, a boja je crvena.

ID Oglasa: #137566937
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.