slika
slika
slika
slika
1 od 4

Digitalni termometar za hranu tecnost vodu mleko

10 €Fiksno

Novi Pazar
Kao novo - nekorišćeno
161
0
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amil online
Član od 08.10.2021.
Svi oglasi

Digitalni ubodni termometar za kuhinju i ostale namene. Zaboravite na nedovoljno pečeno meso i brigu oko merenja minuta do konačnog vađenja govedine, teletine, jagnjetine, svinjetine ili piletine iz rerne ili tiganja. Više nije potrebno na svaki minut gledati na sat i pitati se da li je hrana dovoljno pečena ili ne. Jednostavno ubodete termometar i pogledajte da li je meso spremno za posluženje. Za najpreciznije merenje, ubodite spravicu u najdeblji deo mesa izbegavajući kost. Sačekajte nekoliko sekundi i proverite temperaturu.

Koristite ga za merenje temperature ulja, namirnica u frižideru, rashlađenog napitka, mleka, vina. . . Svoju primenu našao je čak i u industriji i labaratorijama.

Karakteristike:

Dužina mjerača 14,6 cm + 9 cm displej
Raspon temperature od -50° C do 300° C
Radna temperatura od -20° C do +70° C
Neto Dimenzije 22.9cm *2.2cm *2.0cm
Opcije: On/Off, ° C/° F, Hold, Max/Min
Baterije ukljucene od 1.5V.

 

Licno preuzimanje na relaciji Novi Pazar ili saljem brzom postom 500 din bilo gde u SRB - ODMAH NA STANJU!

ID Oglasa: #131960501
Informacije

Pouzdana i sigurna kupovina!  


Licno preuzimanje artikala u Novom Pazaru ili saljem brzom postom bilo gde u Srbiji dostava kosta 500-650 RSD zavisno od kilaže.


Kontakt Viber 0645232232

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.