slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

eMilo Smart 1-fazni digitalni merač energije WiFi - NOVO

2.580 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
99
8
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad online
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. S1 02

 

eMylo Smart 1-Phase Digital Energy Meter, Wireless WiFi Remote Control LCD Display 60A 90-250V 60Hz Digital Energy Meter by Smartphone App

 

eMilo Smart 1-fazni digitalni merač energije, bežični ViFi daljinski upravljač LCD ekran 60A 90-250V 60Hz digitalni merač energije od aplikacije za pametne telefone

 

【Daljinska i glasovna kontrola】eMilo Smart 1-fazni digitalni merač energije može se koristiti za daljinsko upravljanje za uključivanje/isključivanje sa uređajima bilo gde u bilo koje vreme preko pametnog telefona ili tablet računara. Takođe je kompatibilan sa Aleka i Google home-om, može da kontroliše uređaje putem glasovne komande.
【Funkcija vremena】Podešavanje vremena za kućni aparat se automatski uključuje/isključuje bilo kada bilo gde na pametnom telefonu ili tablet računaru. Na primer, kada treba da zagrejete vodu pre nego što dođete kući da se okupate, samo podesite da zagrevate vodu 20 minuta. To je ušteda vremena za čekanje.
【Nadgledanje u realnom vremenu】Provera napona, struje, struje u realnom vremenu na LCD ekranu ili Smarphone tablet PC APP-u, tada biste mogli jasnije da shvatite koja električna energija kućnih aparata, pomoći će vam da razumno upravljate strujom kako biste uštedeli novac.
【Više sigurnosti i izdržljivosti】eMilo Smart 1-fazni digitalni merač energije koristi visokokvalitetni ekološki prihvatljiv ABS otporan na plamen, sa dobrim anti-elektromagnetnim smetnjama, malom potrošnjom energije, visokom preciznošću, velikim preopterećenjem, visokom stabilnošću, protiv krađe, proizvođačem siguran u sigurnost i životni vek merača energije.
【Najveća preciznost】 Korišćenjem visokokvalitetnog čipseta i senzora, velikog integrisanog kola i SMT tehnologije kako bi se osiguralo precizno merenje pametnog merača energije, greška se može kontrolisati unutar 0,3%.

ID Oglasa: #150425465
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.