slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Endoskop sa kamerom

4.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
208
6
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rale
Član od 06.08.2010.
kp izlog

Nov Endoskop sa slike komplet sa kamerom. . Sam kabl je malo tvrdji pogodan za savijanje

 

Endoskop je kamera za snimanje na teško pristupačnim mestima. Primenjuje se u automobilskoj industriji i medicini, ali se uspešno može koristiti i kao  kamera za tajno snimanje

Mikro endoskopska kamera sastoji se od savitljivog kabla na čijem jednom kraju je sonda sa kamerom, a na drugom LCD monitor koji prikazuje sliku koju kamera emituje. Dužina sonde je 300 cm, a kamera rezolucije 3 Mpx.

6 belih LED dioda emituje svetlost koja se može podešavati i omogućava diskretno snimanje u uskim mračnim kanalima i šupljinama.

Mikro kamera endoskop pruža mogućnost pravljenja pojedinačnih fotografija, kao i snimanja video zapisa u boji. Ugao snimanja kamere je 60° , dok monitor ima digitalni zoom i može se rotirati za 360° .

 

U kompletu dodtni alati koji se mogu staviti na vrh endoskopa. . KUKICA-MAGNET I SL KAO SA SLIKE 

ID Oglasa: #161038633
Informacije
Saljem postexpress kururskom sluzbom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.