slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

KAIWEETS HT118A multimetar CAT III 1000V CAT IV 600V

4.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
529
24
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

KAIWEETS Digital Multimeter TRMS 6000 Counts Voltmeter Auto-Ranging Fast Accurately Measures Voltage Current Amp Resistance Diodes Continuity Duty-Cycle Capacitance Temperature for Automotive

 

 

ŠIROKE PRIMENE - KAIVEETS HT118A Multimetar meri do 600V AC/DC napon, 10A AC/DC struju i 60 MOhms otpor, električni tester takođe testira temperaturu, kapacitivnost, frekvenciju, radni ciklus, žicu on-off i testira diode i kontinuitet.


JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE - Prebacite točkić na funkciju koja vam je potrebna i LED svetla na utičnicama će svetleti u skladu sa tim. Lako je priključiti kablove. Automatsko određivanje raspona vam štedi gnjavažu da morate da znate koji opseg vrednosti. Veliki LCD ekran od 2,9” sa pozadinskim osvetljenjem, cifre koje se lako čitaju nude rezoluciju od 6000 brojeva.


MULTI-FUNKCIJA - Beskontaktno testiranje napona i funkcija uživo sa zvučnim i svetlosnim alarmom. Lampica na zadnjoj strani obezbeđuje laku upotrebu na slabo osvetljenim mestima. Min/Mak/Average za snimanje fluktuacija signala. Stabilno postolje, slot za olovku na zadnjoj strani, obaveštenje o niskoj bateriji, zadržavanje podataka, automatsko isključivanje.


BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU - IEC CAT III 1000V, CAT IV 600V, CE, RoHS sertifikovan. Anti-Burn sa dvostrukim keramičkim osiguračem i zaštitnim krugom termistora. Visokonaponska zaštita je aktivna na svim opsezima. Dvostruko izolovana jedinica. Silikonska zaštitna futrola sprečava oštećenje prilikom pada.

 

ID Oglasa: #145404176
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.