slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Merac jacine zvuka Tadeto

2.500 din

Mali Zvornik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
1
pre 13 dana
Odgovara na 39% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragisa
Član od 04.05.2010.
Svi oglasi

MarkaTadeto
Materijal: Akrilonitril butadien stiren
Boja: zelena
Način operacije: Automatski


Merni opseg merača nivoa zvuka je od 30dB do 130dB. Visoka preciznost sa ± 2,0 dB. Praćenje u realnom vremenu može vam dati tačne podatke o nivou zvuka u oblasti.
【A/C ponderisano merenje】 A ponderisano simulira frekvencijske karakteristike niskog intenziteta buke ljudskog uha, što je pogodno za detekciju ambijentalne buke. C ponderisana simulira karakteristike frekvencije buke visokog intenziteta ljudskog uha, koje su pogodne za analizu zvučnog pritiska mašinskih motora i mašina. Profesionalnije metode merenja pružaju korisnicima savršenije korisničko iskustvo.
【Brzo i sporo merenje】 Merač nivoa zvuka ima funkciju pretvaranja brzog i sporog odziva. Brzi odziv koristi vremensku konstantu od 0,125 s/vreme za opšte merenje životne sredine. Spora stopa odziva koristi 1s/vremensku konstantu, koja se koristi za merenja životne sredine sa relativno velikim promenama nivoa buke.
【Digitalni LCD ekran】 Digitalni displej je 4-cifreni LCD ekran sa rezolucijom od 0,1 dB. Veliki digitalni LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem, efekat čitanja je jasniji na tamnim mestima. Kada je baterija prazna, na LCD ekranu će se prikazati ikona niskog napona, što ukazuje na to da je snaga u ovom trenutku slaba i da je potrebno zameniti bateriju.
【Pogodan i lagan 】Tadeto merač nivoa zvuka je lagan i lak za nošenje. Široko se koristi u fabrikama, transportu, automobilima, sobama za bebe i kancelarijama audio sistema, kontroli kvaliteta zvuka u domovima, školama i gradilištima




Kupovinom vise stvari sa profila, cena po dogovoru.

Dostava:          
- postexpres ( 3 artikla i više besplatna dostava )
  ili dostava/preuzimanje po dogovoru.

Za brzi dogovor tu smo za vas 24h.
- Viber
- WhatsApp
+381616068681

Ili u poruci na KP ostavite Vas kontakt telefon radi brze realizacije, Hvala Vam

- Članovi sa novim nalogom,        
- Članovi bez telefona na nalogu i
- Članovi sa manje od 15 pozitivnih ocena molimo Vas
samo: poziv, viber ili whatsup.
Hvala Vam na razumevanju.
ID Oglasa: #161608396
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.