slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Merac tacke rose FA 300-2 Ex !

250 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
145
4
pre 10 dana
Odgovara na 10% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Pavle 060 622 0050
Član od 27.12.2009.

Na prodaju Merac tacke rose FA 300-2 Ex sa slike, prodaje se sve u kompletu i ide sa koferom, sve se lepo vidi na slikama!

Šta je tačka rose i zašto je ona značajna Tačka rose ili rosište je temperatura na kojoj bi se vodena para kondenzovala u vodu, kada bi se posmatrani deo vlažnog vazduha do te temperature ohladio, a da pritom barometarski pritisak ostane nepromenjen. Za razliku od relativne vlažnosti, tačka rose predstavlja „ apsolutnu“ meru vlažnosti, tj. parametar nezavisan od trenutne temperature vazduha. Zbog ove značajne osobine, tačka rose nalazi široku primenu u ispitivanju procesnih uslova u skoro svim industrijskim granama: hemijskoj industriji, metalurgiji, petrohemiji, energetici, automobilskoj industriji, itd. Kao poseban parametar definiše se tačka rose ugljovodonika koja predstavlja temperaturu na konstantnom pritisku, na kojoj dolazi do kondenzacije ugljovodoničnih komponenti u bilo kom gasu bogatom ugljovodoničnim jedinjenjima, kao što je na primer prirodni gas. Ukoliko ova temperatura poraste u cevovodima koji prenose prirodni gas - može doći do kondenzacije pojedinih komponenti gasa. Zbog toga dolazi ne samo do smanjenja kvaliteta preostalog gasa, već se povećava i opasnost za sam prenosni sistem kao i za krajnje korisnike.

Visok nivo vlage uzrokuje štetu u mnogim procesima, od korozije delova, bakterijskog zagađenja do stvaranja kristala leda. Previše vlage na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - uzrokuje zastoje zbog neplaniranog servisiranja, oštećenje ili gubitak proizvoda pa čak i opasne reakcije, zavisno od procesa. Za preventivno održavanje precizno i pouzdano merenje vlage je ključno.

ID Oglasa: #136198326
Informacije
Zbog obaveza i posla a radi brzeg odgovora kontakt putem Poziva ili SMS-a . Dodatne slike ili video klip proizvoda mogu poslati na Viber!

 

Svu moju robu mozete pogledati, probati i preuzeti licno na adresi !

 

Clanovima sa negativnom ocenom saljem robu posle uplate!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.