slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Mestek WM700A Detektor vlage

40 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
109
5
pre 12 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Pinless Moisture Meter, MESTEK Wood Moisturer Meter Mold Detector for Non-Destructive Moisture Detection in Drywall, Firewood, and Masonry, Backlit Color LCD Display with Alarm Fuction

 

 

✅【4 u 1 sa meračem vlage u drvu】Merač vlage sa 4 režima: SOFTVER/TVRDO/SUVI ZID/ZIDANI ispunjava mnoge aplikacije. Može se koristiti za merenje različitog kamena, drveta, betona, cementa, papira, mobilnih kuća i karavana . Može brzo i nedestruktivno ukazati na distribuciju vode u blizini površine, i odličan je alat za vlasnike kuća, stolare, instalatere podova i inspektore da identifikuju probleme curenja vode i curenja.


✅【Precizno i brzo merenje】Tester vlage uzima ažurirani čip za detekciju da bi rezultati merenja bili tačniji, zadnji senzor se koristi za nedestruktivnu detekciju vlage, prenoseći i primajući signale visokofrekventnih elektromagnetnih talasa do mernih materijala, nedestruktivnih testiranje se sprovodi na različitim materijalima za domaćinstvo kako bi se locirala raspodela vlage u drvetu, zidovima, podovima ili plafonima.


✅【Više funkcija】 U poređenju sa drugim meračem vlage u drvetu, može detektovati temperaturu i vlažnost okoline i prebaciti ℃/℉. Sa funkcijom zadržavanja podataka i funkcijom resetovanja jednog ključa, može snimiti trenutnu izmerenu vrednost za praktično snimanje i detekciju. Automatsko isključivanje za 10 minuta radi uštede energije baterije. Koristite jednostavnu automatsku kalibraciju da biste otkrili anomalije na površinama koje bi trebalo da budu ujednačene.


✅【Lako za čitanje i korišćenje】 Detekcija vlage koristi veliki LCD ekran u boji sa analognom displejom u boji, što čini vizuelizaciju rezultata merenja lakšom za razumevanje. Kada je vlažnost drveta do 17%, instrument će automatski alarmirati, a kada je vlažnost zida veća od 70%, instrument će emitovati zvučni signal, a traka displeja na ekranu će prikazati crveni deo.

ID Oglasa: #151165453
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.