slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Mini strujomer za jedan potrosac WAT ,VOLT AMPER metar

1.900 dinFiksno

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.

Eлектрични бројило за утичницу, мерач трошкова енергије са заштитом за децу, мерач потрошње енергије са позадинским осветљењем ЛЦД екрана, мерач електричне енергије, утикач за надзор енергије са заштитом од преоптерећења

 

Тачност и праћење у реалном времену - Професионални дизајн и софистицирана технологија осигуравају тачност бројача трошкова енергије. Једноставно повежите своје електричне уређаје на овај мерач и он почиње да прати и бележи потрошњу енергије и цену повезаних уређаја. ДЕ утикач мерач напајања за праћење свих ваших кућних апликација, помаже вам да смањите потрошњу енергије и уштедите новац.
     7 режима надгледања - утикач за монитор енергије са 7 режима по вашем избору. Овај монитор енергије подржава праћење са више параметара, укључујући време, вати, цену, кумулативну потрошњу енергије, напон, фреквенцију, струју, фактор снаге, минималну снагу, максималну снагу, цену струје. Монитори енергије су идеални за дом, монитор напајања, монитор кућне енергије, мерач електричне енергије и монитор појачала.
     Заштита од преоптерећења и позадинско осветљење - Индикатор напајања: 0-3680В (мера потрошње у стању приправности од 1В). Монитор потрошње енергије аутоматски упозорава корисника када називна снага премаши 3680В. Са функцијом позадинског осветљења, јасно је видљив дању и ноћу.
     Функција меморије - Са уграђеном резервном батеријом, последњи подаци се аутоматски чувају када напајање нагло нестане. Не брините о губитку података услед изненадног нестанка струје. Мерач снаге задржава своја подешавања око три месеца, под условом да је уређај за хитно напајање потпуно напуњен. Са великим ЛЦД екраном, преглед од 180° без мртвих углова.
     Безбедност и лака употреба – амперметар има браву за децу. АБС пластика је отпорна на хемијску корозију и топлоту и има јаку површинску тврдоћу. Ове функције осигуравају да можете безбедно користити уређај. Једноставно притисните дугме „ ФВНЦ“ да бисте изабрали режим надгледања, дугме „ ЦОСТ“ да бисте подесили јединичну цену електричне енергије, тастере „ ГОРЕ“ и „ ДОЛЕ“ да бисте подесили цену. Дугме "РЕСЕТ" за брисање свих подешавања, погодно за старије и децу.

ID Oglasa: #164149803
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.