slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sainlogic meteoroloska stanica profesionalna oprema +app

20.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
43
4
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

5-U-1 VANJSKI SENZOR: Spoljni senzor 5-u-1 sastoji se od levka za kišu, solarnog panela i modula za prenos, vetrobrana i anemometra velike brzine, i prenosi trenutne informacije o temperaturi, vlažnosti, vazdušnom pritisku, brzini vetra i smer vetra, kao i količina padavina i UV zračenja i još mnogo toga. Montaža je jednostavna, molimo koristite priložena uputstva.

JASAN EKRAN U BOJI: Sa profesionalnom meteorološkom stanicom kompanije Sainlogic možete pratiti vremenske uslove kod kuće i u bašti pomoću briljantnog LCD displeja u boji koji je lako čitljiv. Svi podaci na ekranu bazne stanice mogu se lako videti i čitati iz različitih uglova ili sa strane. Sve oblasti informacija su razdvojene i razumno organizovane, što omogućava bolji pregled.

ViFi VEATHER UNDERGROUND &MOBILE APP: Podržava Veather Underground Veathercloud vezu. Prenos podataka svetskom meteorološkom mrežom V. U. a Veathercloud je dostupan na Google Plai-u i App Store-u. Lako sačuvajte, uporedite i procenite sve vremenske podatke. Svi podaci se bežično prenose od spoljnog senzora do vaše bazne stanice. Preuzmite i instalirajte aplikaciju "sainlogic" za praćenje vremenskih uslova i istorijskih podataka.

TAČNA MERENJE: Meteorološka stanica preciznije meri temperaturu i vlažnost. Meteorološka stanica meri unutrašnju temperaturu i vlažnost, spoljašnju temperaturu i vlažnost, brzinu i smer vetra. Pored toga, tu su i bežični kišomera, min/maks zapisi, alarm za hladnoću vetra i tačke rose (visoka i niska), vremenska prognoza zasnovana na vazdušnom pritisku, kalendaru i mesečevim fazama.

BEŽIČNI PRENOS: Bežični senzor se povezuje sa konzolom do 300 stopa. Većina aplikacija je ograničena na 100 stopa zbog zgrada, zidova i smetnji, a bežični signal neće proći kroz čvrsti metal. Primarni izvor napajanja senzora je solarni panel koji puni super kondenzator, sa opcionom rezervnom baterijom, a niz senzora zahteva 3 k AAA baterije (nisu uključene).

ID Oglasa: #165575615
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.