slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Termometar i Higrometar SwitchBot

30 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
86
2
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske Shop
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Preciznija očitavanja – Naš unutrašnji termometar uključuje ugrađeni senzor švajcarske proizvodnje koji vam daje tačnija očitavanja temperature i vlažnosti u Celzijusima i Farenhajtima. Pouzdano nadgleda okolinu svake 4 sekunde, održavajući ±0,2°C tačnost u temperaturi -20°C~80°C i ±2% relativne vlažnosti 0~ 99%RH.

Uključuje još veći ekran – Sada možete da vidite svoje podatke još jasnije sa 3-inčnim podebljanim ekranom, što olakšava korišćenje merača vlažnosti za čitanje podataka o temperaturi u svakom trenutku. Takođe možete da proverite da li uslovi vaše sobe odgovaraju vašim prilagođenim parametrima pomoću živopisnih ikona na našem ekranu.

Izvozivi podaci - udaljenost povezivanja od 394 stope (bez prepreka) omogućava vam da brzo i jasno vidite temperaturu i vlažnost godišnje, mesečno, dnevno ili po satu. Uživajte do 68 dana u ugrađenom skladištenju podataka i do 2 godine skladištenja podataka u aplikaciji (neograničeno skladištenje u oblaku ako je dodat SwitchBot Hub). Podaci se mogu izvesti kao. csv datoteku za detaljniju analizu vašeg okruženja. Podržava više metoda kalibracije podataka.

Push obaveštenja (potreban je SwitchBot Hub) – Naš higrometar sada podržava očitavanja tačke rose i VPD sa apsolutnom vlažnošću, kao i klasična očitavanja temperature i vlažnosti koja se mogu koristiti kao uslovi scene. Dobićete obaveštenje sa bilo kog mesta, svesni promena u vašem podrumu, itd. putem telefona.

Koristite bilo gde - Postavite naš termometar bilo gde, odličan je za vinske podrume, staklenike, kuhinje i još mnogo toga. Možete ga čak pričvrstiti na zidove, magnetne površine ili ga postaviti uspravno na stolove u 3 ugla.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #158778574
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.