slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Tester izolacije HT COMBI 419

300 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
721
14
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pavlovic Nebojsa
Član od 25.02.2013.
Tester izolacije HT COMBO 419


Мултифункционални уређај за мерење изолације и континуитета заштитних проводника

ИСО410 је развијен за мерење изолације до 1000ВДЦ и континуитета заштитних и еквипотенцијалних проводника са 200мА према ИЕЦ/ЕН61557-1 .

Овај уређај је веома једноставан за коришћење и има иновативну структуру без механичких мерача, што га чини изузетно чврстим и отпорним.  Омогућава активирање мерења помоћу даљинског прекидача-сонде (опциони додатак ПР400 ), веома удобно када се мерења врше у низу.  Контекстна помоћ на линији , коју може изабрати корисник и која је активна за било коју функцију, корисна је помоћ при повезивању уређаја са системом који се тестира.  Интерна меморија омогућава уштеду мерења спроведене како би се накнадно их пребацити на ПЦпреко серијске везе.  Свако мерење се чува заједно са свим својим подрезултатима и параметрима теста, као и са два идентификатора (које може да подеси корисник) како би се боље идентификовало место на коме је мерење извршено.
ID Oglasa: #130157768
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.