slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tester Kablovski Lan Noyafa Poe Nf 8508 Testeroptike I Lan

15.200 din

Boljevac
Novo
65
4
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Overnight
Član od 16.04.2018.
kp izlog

Merac optickih vlakana – proverava greške u vlaknima emitujuci crvene lasere i testira opticku snagu i vrednost slabljenja svetlosti.
• Vire Map - Testira greške kratkih spojeva, otvorenih kola i ukrštanja u LAN mreži.
• Prijemnik protiv ometanja – možete brzo i precizno locirati ciljnu žicu u gomili žica pomocu sonde za sprecavanje ometanja prijemnika, NCV-a i podesive osetljivosti. Za prigušena radna okruženja, LED svetla su idealna.
• Port Flash – Odredite odgovarajuci port za povezivanje posmatranjem iste frekvencije treptanja na portu svica/rutera gde je ciljni kabl povezan.
• Test dužine - Meri dužinu CAT5 / CAT6 kablova do 200m, može se meriti u metrima, jardima ili stopama.
• PoE Test - Može da testira informacije standardnog PoE uredaja, kao što su PoE napon, polaritet napajanja, nacin napajanja, kao i tip PSE.
• HD ekran – U poredenju sa prethodnim modelima, NF- 8508 ima bolji ekran visoke definicije sa vizuelnim ikonama, što olakšava posmatranje detaljnih parametara razlicitih režima, kao što su nastavak, skeniranje, blic porta, dužina, VFL , OPM . itd
• KC Test - Testira kvalitet presovanja kristalnih glava.
• Vek trajanja baterije je duži – Prilagodite vreme iskljucenja pozadinskog osvetljenja i vreme automatskog iskljucivanja i napunite ugradenu litijumsku bateriju pomocu univerzalnog kabla tipa C.
• Šta je u kutiji - predajnik *1, prijemnik * 1, adapter za RJ11 kabl *1, adapter za RJ45 kabl *1, aligator kopca * 1, slušalica *1, kabl tipa c *1, uputstvo za upotrebu *1

Pogledajte nas kp izlog.  
Sve proizvode saljemo na celoj tertoriji Srbije.
Rok isporuke od 24 do 72 sata.
Uz svaki kupljeni proizvod se dobija fiskalni isecak i gotovinski racun.
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
09 - 17 h

ID Oglasa: #155511252
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.