slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Tester kvaliteta vazduha CO2 HCHO TVOC PM2.5/PM10

3.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
101
4
pre 13 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Air Quality Monitor Indoor, Multifunctional Air Gas Detector, Real Time Data, for CO2 HCHO TVOC PM2.5/PM10

 

【MULTIFUNKCIONALNI I NAUČNI】monitor kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru ugrađen u DART elektrohemijske senzore koji mogu da ovaj tester kvaliteta vazduha precizno proceni višestruke mere kvaliteta vazduha uključujući koncentraciju formaldehida (HCHO). ukupna prirodna i sintetička isparljiva organska jedinjenja koja izazivaju većinu mirisa (TVOC)/co2 i PM2,5.


【LAKO UPRAVLJANJE】Ovim monitorom za vazduh je lako rukovati samo pritiskom na funkcionalno dugme, Ažurirano uputstvo za upotrebu je veoma jednostavno i lako za razumevanje. Inteligentni tester vazduha može da prati raznovrsnost životne sredine u periodu do kojeg vam je stalo, možete ga poneti bilo gde da nadgledate kvalitet vazduha.


【PRENOSIVI CO2 MONITOR】Proverite kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru bilo gde ili ostavite uređaj uključen za kontinuirano praćenje, ovaj detektor vazduha koji se lako prenosi može pomoći u praćenju kvaliteta vazduha kod kuće, kuhinje, spavaće sobe, kancelarije, škole, automobila, hotela, putovanja, kampovanja itd. .


【HILJADU BITOVA PRECIZNOSTI, PODELA GRADJENA】 Za formaldehid (HCHO), isparljiva organska jedinjenja (TVOC), PM 2,5, PM 10, CO2, 0,001 mg / kubni metar hiljada tačnost. Čip visokih performansi čini digitalno pojačavanje signala detekcije i softverski algoritam protiv smetnji, podatke preciznijim.


【PAKET UKLJUČEN】1× tester kvaliteta vazduha, 1× USB kabl, 1× korisnički priručnik.

ID Oglasa: #157229804
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.