slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tester za allkohol

1.500 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
34
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Mica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
Tester za allkohol sa 11kom Displeji za usne LCD zaslon Digitalni profesionalni policijski alarmni uređaj za allkohol Uređaj za allkohol Breathalizerdfd OPIS STAVE ​​Ovo je digitalni ispitivač allkohola za dah. Digitalni allkoholni test sa zvučnim upozorenjem. Automatsko isključivanje, brzi odgovor i nastavak. Digitalni allkotest za allkohol ima lanac ključeva, veoma prenosiv za upotrebu. Izgled i pogodan dizajn za merenje BAC-a. Jednostavna metoda za analizu koncentracije alkohola u krvi u bilo koje vreme i bilo gde. Allkotest ili (portmanteau za dah i analizator / analizator) je uređaj za procenu sadržaja allkohola u krvi (BAC) iz uzorka daha. Allkotest je jedan od najpristupačnijih alkotesta na raspolaganju. Može se koristiti u širokom spektru okruženja, uključujući aplikacije za kliničke testove, i za ličnu upotrebu. Koristi naprednu poluprovodničku tehnologiju za osetljivost alkohola za brzo uzimanje uzorka daha i obezbeđivanje procene sadržaja alkohola u krvi (BAC). Icd grafički prikaz će pokazati koliko ste pijani, bilo da je opasan (preko 0,05% bac), nebezbedan (oko 0,02% bac) ili siguran (ispod 0,02% bac). Prikazuje „ oprez“ kada je rezultat unutar 0,02% - 0,05%, prikazuje „ opasnost“ kada je rezultat jednak ili veći od 0,05%. Boja: crna & Siva Veličina predmeta: 110 * 70 * 25 mm Baterija: 2 alkalne baterije "AAA" (NE UKLJUČUJU) Senzor: napredni poluprovodnički oksidni alkoholni senzor Opseg: 0,00-0,19% BAC & 0,0-1,9g / l (ili 0,00-0,95mg / l BRAC) Preciznost: 0,01% BAC (0,1g / 1) LISTA PAKOVANJA 1 x Digitalni alkoholni alkotest za disanje 4 x inhalator za dah Cena: 1500din (sd3)
ID Oglasa: #159082736
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.