slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

TROTEC merač potrošnje energije, struje

130 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
324
9
pre 12 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
BKS50 MID je verovatno najkompaktniji merač potrošnje energije spreman za povezivanje sa MID usaglašenošću na tržištu i stoga je idealno rešenje za mnoge trgovce ili uslužne kompanije koje treba da odrede količinu energije koja se crpi sa lokacije korisnika za potrebe naplate. . Za takav rad nije uvek praktično imati na raspolaganju veliku, MID kompatibilnu utičnicu, posebno ako se koristi samo jedan potrošač struje. Međutim, upotreba standardnih uređaja za merenje troškova energije za kućnu upotrebu nije dozvoljena za komercijalno merenje potrošnje energije za potrebe naplate bez MID usaglašenosti. Ovaj jaz je isplativo zatvoren sa BKS50 MID, koji je specijalno dizajniran za ovu svrhu: Uređaj za merenje potrošnje energije u skladu sa MID standardom može se jednostavno priključiti između električnog uređaja i standardne kućne sigurnosne utičnice (230 V/AC) i ne zahteva dalji rad na instalaciji. Adapterski utikač usaglašen sa BGI-608 se mora koristiti samo kada se koristi BKS50 MID na gradilištima ili na gradilištima na utičnici građevinske instalacije sa nepoznatim zaštitnim merama.


Opseg merenja snage: 57,5 - 3,680 V Opseg merenja naizmeničnog napona: 176 - 276 v Potrošač priključnog napona: 230V Dizajn kućišta: plastične Uslovi okoline Temperatura: -25 do 55 ℃ Ambijentalni uslovi Opseg vlažnosti: 95% RH Dimenzije (D k Š k V): 77k63k118mm
ID Oglasa: #142062229
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.