slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Victor VC60B+ Digital Insulation Resistance Tester

60 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
154
5
pre 10 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

LEAGY VC60B+ Digital Insulation Resistance Tester - Accurate Megohm Meter for DC/AC Voltage Testing (20-1000V, 20-750V) and Resistance Measurement (0-5000 Megohms)

 

Tester izolacionog otpora ima opseg merenja napona od 250V do 1000V, opseg otpora od 0,1MŌ do 5GŌ, opseg jednosmernog napona od 20 do 1000V i opseg naizmeničnog napona od 20 do 750V (45~1kHz). Ima izbor dometa, funkciju zadržavanja podataka i precizno očitavanje, što zadovoljava potrebe za električnom energijom i održavanjem domaćinstva.


Veliki LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem, LCD ekran visoke definicije, maksimalni prikaz od 9999, jasni i ujednačeni znakovi, sa prikazanim simbolima jedinica. Pozadinsko osvetljenje omogućava upotrebu u uslovima slabog osvetljenja ili tamnog okruženja. Pozadinsko osvetljenje se može uključiti ili isključiti, pružajući opcije za uštedu energije.


Instrument se može napajati i baterijama i eksternim izvorom napajanja preko DC12V adaptera za napajanje. Sa adapterom, nema potrebe da brinete o nestanku struje.


Displej upozorenja o niskoj bateriji, instrument će se automatski isključiti nakon 15 minuta neaktivnosti. Sa dugim trajanjem baterije i zvučnim alarmom kada se detektuje izlaz visokog napona, obezbeđeni su bezbednost i efikasnost. Struja kratkog spoja je ≥1mA. Vreme automatskog pražnjenja kada je test isključen je 1 sekunda.


Pogodno za različita okruženja: LEAGI VC60B+ tester izolacionog otpora sa dizajnom kaiša, ima rupe za trake sa obe strane instrumenta, koje se mogu okačiti oko vrata za rad. Dodatak uključuje kaiš.


LEAGI VC60B+ Insulation Tester se široko koristi za merenje izolacionog otpora električne opreme i izolacionih materijala, kao što su transformatori, motori, kablovi, prekidači i uređaji, kao i za održavanje, testiranje i validaciju različite električne opreme.

ID Oglasa: #153908909
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.