slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Detektor Elektronski skener TH250 LCD

2.400 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
470
6
pre 16 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 23.03.2015.
Svi oglasi

Одличан проналазач клинова - напредна технологија сензора са више чула за прецизно и брзо лоцирање дрвених, металних и наизменичних жица. Овај електронски скенер ће вам одлично користити без обзира да ли сте професионалац, власник куће или „ уради сам“ ентузијаста.
ЛЦД екран са позадинским осветљењем. Велики ЛЦД дигитални дисплеј са зеленим позадинским осветљењем и индикацијом звучног сигнала, такође са индикацијом слабе батерије.
4 режима детекције: Током режима сензора за завоје, може да лоцира ивице дрвета или метала до 19 мм, шиљке од дрвета или метала до 38 мм, металне шипке до 60 мм и кабл за наизменичну струју до 51 ин.
Све функције детекције имају функцију аутоматске корекције. Време аутоматског искључивања: Када не постоји дугме за рад и ниједан објекат није скениран, искључиће се за око 3 минута.
Широка примена: Мулти-скенер налаз за дрво, метал, дубоки, АЦ кабл. Брзо лоцира ивице и центар дрвета, зидне клинове, металне цеви, дрвене клинове, арматуру иза зидова, подова и плафона, такође указује на присуство кабла за напајање наизменичном струјом.

ID Oglasa: #137661054
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.