slika
slika
slika
1 od 3

GP-POINTER PRO Pinpointer Metal Detektor

23 €

Gornji Milanovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
1
pre 10 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
David Lukić
Član od 20.03.2011.
Svi oglasi

Na prodaju nov, nekoriscen pinpointer metal detektor. Koristi bateriju od 9v (koristiti kvalitetne alkalne baterije). Sitne predmete detektuje na 3-4cm a vece 5-15cm.
U paketu ide sve sa slike.

Karakteristike:
Maksimalna dubina detekcije: 15cm
- Ovaj model c´ e stvarati zvuk i vibrirati kad naidje na metal,
- Ovaj mali, lagani uredaj koristi precizno trazenje. Idealan je za pronalazak sitnih predmeta u širokom rasponu lovnih uslova, u rasponu od visoko mineralizovanog tla do peska zasicenog morskom vodom. -
Ima zvucne i vibrirajuce alarme koji ukazuju na prisustvo metalnih predmeta. Intenzivi se povecavaju dok se GP-POINTER pomera bliže metalnom cilju. -
Mikroprocesorska kola osiguravaju maksimalnu osetljivost i ne zahtevaju podešavanje niti fino podešavanje. - Dodatne karakteristike ukljucuju vršak za precizno usmjeravanje, mogucnost skeniranja sa strane, LED svjetiljku za pomoc´ u lovu pri slabom svjetlu, tkani futrolu za pojas radi lakšeg prenošenja.

 
ID Oglasa: #166192003
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.