slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Arduino RFID tag nalepnica 13.56MHz

50 dinFiksno

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3.671
91
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danlo R1
Član od 14.03.2010.
Svi oglasi
  • RFID nalepnica za kontrolu pristupa koja radi na 13.56 MHz  kuju možete zalepiti na vašu ličnu kartu, zdrastvenu knjužicu, na vaš mobilni telefon itd. . . tako da će ključ od vaše brave uvek biti uz vas-samo predmet na kom ste nalepili RFID nalepnicu približite blizu čitača i brava je otvorena : )

Moze da se koristi za Arduino, alarmne sisteme sa kontrolom pristupa kao i ostale namene gde se koriste 13.56 MHz kartice. Potrebno je samo isčitati njen serijski broj i ubaciti ga u vašu elektronsku bravu. Video: https: //youtu. be/uA99auhE8qg


 Karakteristike:   

  • - Operativna frekvencija: 13.56 MHz  
  • - Čip:  NFC213 
  • - Distanca: 1-5 cm  
  • - Dimenzije: 27 x 0.5 mm 
  • Physical capacity: 180 bytes
  • Usable capacity: 144 bytes
  • Protocol: ISO14443A
  • Reading and writing time: 1 to 2 ms

 

Compatiability:

1) Support 13.56mhz RFID and NFC IC reader/writer, For example: Acr122u reader/writer

2) Support Smart mobile phones with NFC function.

Brand Smart phone:

Sony, HTC, Samsung, Nokia, LG include blackberry, Nokia Lumia, Nexus4/10, Galaxy S4, and other mobile phone could support NFC function.

Andriod system Phone could download the NFC software, such as the Google play NFC Task Launcher, NFC ReTag Pro Security Software.

Application:

Check in, mobile payment, product information query, mobile identification, mobile marketing, social networking, business card sharing, access control, membership management, posters, healthcare, book borrowing etc.


Važna napomena:
 
Testiram pre slanja i nema šanse da pošaljem neku neispravnu Tag nalepnicu tako da ne primam nikakav oblik reklamacije: da je stigla neispravna, da vam je crkla, da nije ta frekvencija itd. . . niti prava na negativnu ocenu. Ako vam ovi uslovi ne odgovaraju odmah ali odmah odustanite od kupovine.
**********************************************************************************************************************


Pogledajte i ostale moje oglase,  
svi predmeti koji imaju cenu su na lageru i odmah DOSTUPNI ! ! !

ID Oglasa: #69543223
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.