slika
slika
slika
1 od 3

Daljinska kontrola - bezicna - 4 kanala

2.800 din

Čačak
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.805
38
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milos online
Član od 05.03.2013.
kp izlog

Daljinska kontrola - bezicna - sa dometom do 100m je odlična u svakodnevnoj primeni, za otavranje i zatvaranje kapija, alarmne sisteme, paljenje svetla, otvaranje i zatvaranje garaže itd. . .  

Sastoji je od dva daljinsa upravljača i prijemnika koji radi na 12V jednosmerne struje, a kojim se upravlja preko četiri releja od 10A i 220V sa potrebnim potrošačem do 2,2kW snage po releju, . . .  

Karakteristike predajnika:  
- Broj tastera: 4 
- Frekvencija upravljanja: 315 MHz  ili 433 MHz
- Domet upravljanja: 50-100 metara 
- Napajanje: 6V baterije koja uglavnom ide uz daljinske tj ako stigne  
- Model predajnika - daljinca: AK-FS04A 
- Slika se moze razlikovati od trenutno prisutnoga modela

Karakteristike prijemnika:  
- Napajanje: 12V DC - jednosmerni napon 
- 4 releja sa NO i NC kontaktima za upravljanje, svaki po 10A i 250V AC ili 10A i 30V DC 
- Maksimalna snaga upravljanja: 4 x 2,2 kW (Preporuka da se ide na maksimalno 1kw snage da se ne ostete releji i elektronika) 
- Dimenzije: 74 x 53 x 28 mm 
- Model prijemnika: AK-RK04S-12-B 

Kontrola poseduje tri moda rada:  
1. Mod momentarnoga aktiviranja koji je po difoltu. Kad se pritisne određeni taster radi određeni relej dok je pritisnut, kad se otpusti taster i rele se gasi.  
2. Mod aktivacije na određeni taster pali odgovarajući rele, a na drugi taster gasi upaljeni rele. Ovaj mod se postiže skidanjem džampera.  
3. Mod u kome se na određeni taster pali odgovarajući rele i na isti ponovnim pritiskom isti gasi i tako svaki rele posebno pali i gasi pri čemu može vise releja istovremeno da radi. Ovaj mod se postiže prespajanjem dva preostala džampera na pločici.  

Uređaj poseduje i taster za učenje koda ako je drugi daljinski u pitanju. Pritiskom na taster uređaj čeka da se pritisne neki taster na daljinskome da bi ga prihvatio i memorisao. Kodovi koje podržava 2262, 1527, . . .

ID Oglasa: #32345538
Informacije

 

       Mogućnost kupovine za firme (pravna lica) i izdavanje eFakture.

 

 

Načini slanja:

 


  1. Uglavnom Daily express, 390 din, sve se plaća pri dolasku kurira ili nakon uplate 310 din postarina.
  2. Kurirskom službom Post express gde je poštarina 350 din do pola kilograma, pri čemu se prvo vrši uplata na tekući u Komercijanoj banci bez provizije, nakon toga provera i slanje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.