slika
1 od 1

NTC sonde termalni rezistor MF52 NTC-MF52AT 20K

11 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
79
6
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slobodan
Član od 02.05.2014.
Svi oglasi

Cena za komad je 10 din

 

 

Porucivanje 10 + komada 

 

Termistor je vrsta osetljivog elementa, koji je podeljen na termistor pozitivnog temperaturnog koeficijenta (PTC) i termistor negativnog temperaturnog koeficijenta (NTC) prema različitim temperaturnim koeficijentima. Tipična karakteristika termistora je da su osetljivi na temperaturu i pokazuju različite vrednosti otpora na različitim temperaturama. Termistor pozitivnog temperaturnog koeficijenta (PTC) ima veću vrednost otpora kada je temperatura viša, a negativni termistor temperaturnog koeficijenta (NTC) ima nižu vrednost otpora kada je temperatura viša. Spadaju u poluprovodničke uređaje.
NTC označava negativni temperaturni koeficijent, koji se generalno odnosi na poluprovodničke materijale ili komponente sa velikim negativnim temperaturnim koeficijentom. Napravljen je od metalnih oksida kao što su mangan, kobalt, nikl i bakar keramičkim postupkom. Ovi metalni oksidni materijali imaju poluprovodnička svojstva jer su slični poluprovodničkim materijalima kao što su germanijum i silicijum u pogledu provodljivosti. Kada je temperatura niska, broj nosilaca (elektrona i rupa) ovih oksidnih materijala je mali, pa je njihova vrednost otpora visoka; Sa porastom temperature, broj nosilaca se povećava, pa se vrednost otpora smanjuje.

 

 

******************************************************
UŠTEDITE VREME NARUČITE ZA 30 SEKUNDI 
Pošaljite SMS na broj telefona  063/174-1111 
******************************************************
Ime i prezime.   
Ulica i broj.   
Mesto i poštanski broj.   
Broj telefona za kontakt.   
Naručujem  A2436
*******************************************************

ID Oglasa: #151193753
Informacije

Za Naručivanje: Molimo vas, pustite tekstualnu poruku putem SMS-a ili Vibera.

 

Minimalna Vrednost Porudžbine: Naručivanje je moguće za iznose preko 300 dinara.

 

Brza Isporuka: Sve porudžbine primljene do 12h biće poslate istog dana.

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.