slika
1 od 1

U TIHOJ VODI - Pola Hokins

399 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
1.371
23
pre 9 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivan (Radnim Danima Od 17-22H)
Član od 19.10.2014.
Svi oglasi

U TIHOJ VODI - Pola Hokins

 

Kategorija Beletristika

Autor Pola Hokins

Težina specifikacija 0.5 kg

Oblast Triler

Pismo Latinica

Povez Mek

Godina 2017

Format 145x205x17

Broj strana 288

 

Od autorke svetske senzacije DEVOJKA IZ VOZA.

Čuvajte se mirne vode. Nikad se ne zna šta se krije u njoj.  Zaronite u zamke varljivog pamćenja i nepouzdanih emocija na stranicama najiščekivanije knjige godine.

Kada sazna da je telo njene sestre Nel pronađeno na dnu reke, Džulija Abot će se nevoljno vratiti u gradić iz kojeg je pobegla, mesto prepuno nejasnih i zbunjujućih uspomena. Od svega što Džulija zna, ili misli da zna o svojoj sestri, u jedno je sigurna: Nel se nikada ne bi ubila. Bila je opsednuta rekom, i svim onim ženama koje okončale život u njenim vodama, ali ona nikada ne bi učinila isto. Kakva je to tajna povukla Nel u vodu? I zašto se Džulija toliko plaši prošlosti? Istina, neuhvatljiva poput talasa, skrivena je u tamnom srcu reke, u tajanstvenim pogledima meštana, u njihovim životima u kojima ništa nije onakvo kakvim se čini. Trebalo je da znam. Bila si opsednuta tim ženama, onim što su uradile, onim što su ostavile za sobom. A sada ovo. Zar si zaista otišla toliko daleko?

ID Oglasa: #47602922
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.