slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Step Down Up Punjač 4A Automatski spušta il diže napon CC CV

900 dinFiksno

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.683
64
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danlo R1
Član od 14.03.2010.
Svi oglasi
  • Svako kopiranje mojih Tekstova i Slika biće prijavljeno KP Administraciji. Regulator je namešten da bude isključivo samo kao punjač mada se može koristiti i za druge namene iz razloga što gasi svoj izlaz i upali zelenu led diodu kada se baterija-akumulator napuni.

S obzirom da je punjač u stanju da podigne ili spusti napon zbog toga je univerzalan kao punjač jer može raditi na sva napajanja čiji je izlazni u rasponu napon od 5 -30V. Izlazni Napon i Struja ovog punjača su podesivi tako da možete precizno podesiti Napon i Struju punjenja. Kada se baterija napuni regulator će automatski isključiti punjenje i upaliti zelenu led diodu.



Nema veze dali je napon na ulazu viši ili niži-regulator sam podiže ili spušta napon kako bi strogo održavao stabilan napon na izlazu kojeg smo podesili višeobrtnim potenciometrom. Ovo je automatski podizač i spustač napona(Step Down-Up)

Primer:
Ako na potenciometar podesimo da na izlazu daje 12V-Regulator će održavati svo vreme tih 12V bez obzira dali je na samom ulazu 5V ili 30V.

Za većinu regulatora iz mojih oglasa imam rezervne delove tako i za ovaj regulator imam NCE6075K Fet Tranzistor u ostalim mojim oglasima pa ako nekako uspete da ga spržite imate rezervni deo za male pare.
  • Ulazni opseg Napona: 5V ~ 30V DC
  • Izlazni Napon: 1.25V ~ 30V  DC
  • Izlazna Struja: podesiva
  • Struja - 4A (max)
  • Radna temperatura: -40 ° ~ 85 °
  • Dimenzije: 65mm * 32mm * 21mm (L * W * G)

Slike: 1, 2, 3 i 4 su ORIGINALNE od predmeta koji je u oglasu-nisu skunute sa neta! ! ! Tako da tačno vidite šta kupujete!
**********************************************************************************************************************


Važna napomena:
 
Testiram pre slanja i nema šanse da ga pošaljem neispravnog tako da ne primam nikakav oblik reklamacije: da je stigao neispravan, da vam je crkao itd. . . niti prava na negativnu ocenu. Ako vam ovi uslovi ne odgovaraju odmah odustanite od kupovine.
**********************************************************************************************************************



Pogledajte i ostale moje oglase,  svi predmeti koji imaju cenu su na lageru i odmah DOSTUPNI ! ! !

ID Oglasa: #67732116
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.