slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

KOSMOS mikroskp 8-12 godina - NOVO - Swiss

3.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 02 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Učinite nevidljivo vidljivim. Lako se ispituje mikrokosmos biljaka i životinja ili kao detektiv za traženje tragova kose i vlakana.
Koja stvorenja lutaju okolo u kapima vode? Sa robusnim mikroskopom koji je jednostavan za upotrebu, najsitnije stvari se mogu istražiti pri uvećanju do 600k. Visok kvalitet omogućava precizno podešavanje.
Kompletan set uključuje pribor za pripremu za lakše ispitivanje predmeta i preparata. Savršen početak za detektiva prirode.
Prateća knjižica sadrži jasna uputstva za korišćenje mikroskopa i omogućava jednostavan, naučni uvod u mikroskopiju sa uzbudljivim osnovnim znanjem.
Ovaj KOSMOS eksperimentalni set je pogodan za početnike i radoznalu decu uzrasta od 8 do 12 godina, promoviše precizno posmatranje, podučava znanja o biologiji i izoštrava svest o prirodi i životnoj sredini

ID Oglasa: #164393870
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.