slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Wireless Dual Lens Endoscope - Wifi endoskop sa dve kamere

45 €

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
79
3
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sasa Acimovic
Član od 23.08.2012.
Svi oglasi

Uređaj nov, nekorišćen. Otvoren radi slikanja.

 

Wireless Dual Lens Endoscope, 5.5mm WiFi Borescope Inspection Camera 1080P HD IP68 Waterproof Snake Camera with 7 LED Light for iPhone Android Phone, Automotive, Plumbing, Pipe, Drain Check (5M)

 

Endoskop sa dvostrukim sočivom: Dodatna HD kamera je ugrađena sa strane prednje kamere kako bi se otkrile strane cevi ili mašine. Obezbedite 3 režima prikaza, jedno dugme za prebacivanje: prednja slika, bočna slika, prednja i bočna slika koja se prikazuje u isto vreme (naime, funkcija podeljenog ekrana). Lako je snimiti više detalja iz različitih uglova, što je veoma korisno za vaš inspekcijski rad. Tanka sonda od 5,5 mm: bežični endoskop je opremljen 5,5 mm tankom kamerom sa 7 LED svetla (podesiva osvetljenost), lako da vam pomogne da pregledate tamne i veoma uske oblasti, kao što su: cevovod, motor, vodovod, cev, klima uređaj, popravka automobila , provera odvoda, itd. 2.0MP HD kamera za pregled: sa 1080P HD kamerom, podržava snimanje jasnih slika i video zapisa iz neposredne blizine. Slike i video snimci koje slikate biće automatski sačuvani na pametnom telefonu. Sa baterijom od 2600 mAh, može raditi neprekidno do 4 ~ 5 sati u različitim situacijama. Bežična veza: Ova ViFi boreskopska kamera kompatibilna sa iPhone i Android pametnim telefonom. Preuzmite APLIKACIJU "HO ViFi" i instalirajte je na pametni telefon, uključite boroskop i koristite svoj telefon da povežete ViFi signal "HO ViFi. . . " koji generiše sam boroskop, a zatim pokrenite APLIKACIJU da biste započeli rad na inspekciji. Veoma jednostavan za upotrebu. IP67 vodootporan i polu-izbočeni kabl: Opremljen polu-izbočenim kablom koji može savijati i držati svoj oblik za pristup širokom rasponu ograničenih mesta, kao što su zakrivljene rupe ili cevi, a vodootporni dizajn se primenjuje na upotrebu cevi itd.

ID Oglasa: #160501322
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.