slika
slika
slika
1 od 3

Led reklame-led svetleće reklame-TOTEMI

Kontakt

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
1.591
9
juče
Odgovara na 46% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
K2Reklame
Član od 31.10.2015.

U ponudi imamo jednostrane, dvostrane i led display-e toteme (uspravne-vertikalne). Samostojeće reklame većih dimenzija, sa mogućnošću ugradnje LED displeja za prikazivanje cena, vremena, datuma, cene goriva na totemima namenjenim pumpama, kursne liste za menjačnice i drugi podaci ili tekuće reklamne poruke.  Reklame radimo po dimenzijama klijenata.  U ponudi imamo LED svetleće reklame, različitih boja (bele, žute, crvene, plave, zelene, full rgb). Takođe, mogu da se kombinuju paneli različitih boja na jednoj reklami.  Reklame su otporne na sve vremenske uslove (kišu, sneg. . . ).
Toteme izrađujemo od kvalitetnijih materijala kao sto su: inoks-prohrom, alu bond, plekiglas, leksan, staklo… a najčešće u kombinaciji vise navedenih materijala  u skladu sa željom kupca i u zavisnosti od toga da li totem treba je: svetleći, nesvetleći, osvetljen spolja i iznutra… Za rasvetu se koriste led diode. Bitno je naglasiti da kako toteme tako i ostale reklame izrađujemo od najkvalitetnijih aluminijumskih profila, tako da naše reklame zadovoljavaju sve kriterijume: vizuelno dopadljive, praktične, lake za odrđavanje i servisiranje, dugovečne i otporne na atmosferske uticaje.

Na svaku našu reklamu dobijate garanciju godinu dana, odnosno obezbeđene rezervne delove i servis.  Postoji mogućnost plaćanja preko računa.  Za sve ostale informacije pozovite ili dođite lično. Radno vreme od 10-15h.  Uverite se u kvalitet!  
060/575-8862

ID Oglasa: #61217934
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.