slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Višenamenske pincete od hirurškog čelika - set od 3 pincete

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
136
10
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jekini
Član od 28.09.2013.
Svi oglasi

Set od 3 višenamenske pincete pogodne za razne namene od hirurškog čelika.

- Pincete su napravljene od antacidnog čelika, otporne su na koroziju, veliki faktor čvrstoće, antistatičke, dobra elastičnost, antimagnetne. - Visoke su tvrdoće i visoke elastičnosti, ne deformišu se. - Lako hvatanje sitnih predmeta, dobra tekstura, tačnost stezanja 100 mikrona. - Primena:
za neutralisanje akni i mitisera, za državanje integrisanog kola, za državanje preciznih delova, za državanje dodataka za mobilne telefone, održavanje računarskih delova, uvijanje trepavica.

Ultra-oštra igla za bušenje 0,01 mm je lako probiti epidermis akni i bubuljica bez rizika.
Naši alati za uklanjanje mitesera napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 316 i galvanizacije, što je bezbedno, ekološki, antialergijsko i anti-rđe. To je profesionalni alat za negu kože. Potpuno je funkcionalan za rad na svim tipovima kože.
Očistite lice toplom vodom, sterilišite alate za uklanjanje bubuljica, probušite dpidermis zrelih akni / bubuljica, izaberite jednu petlju koju ćete istisnuti, a zatim dezinfikujte vatom. (Probušite samo akne koje su dovoljno zrele! )
Molimo obrišite sav alat alkoholom pre upotrebe. Za upaljene akne koje su teške i bolne kada ih nežno pritisnete, sačekajte da sazre da biste uklonili. Koristite tonik ili eterično ulje da operete ranu od akni kako biste sprečili tragove akni.
Alati za uklanjanje mitesera su uredno organizovani u plastično kućište, držeći ga bezbednim, oštrim i čistim. Bolje od onih metalnih ili kožnih futrola, ovo plastično kućište se može prati. možete ga lako skladištiti i nositi.

Lično preuzimanje u naselju Braće Jerkovića, na okretnici autobusa 26.

 

Na podrucju Beograda moguća besplatna dostava na kućnu adresu. (Delovi opstina N. Beograd, Zemun, Stari Grad, Vračar, Voždovac, Palilula, Rakovica i Čukarica)

 

Van Beograda šaljem brzom poštom(Postexpressom).

 

Pogledajte celokupan naš asortiman na www. dobraroba. rs

ID Oglasa: #156792447
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.