slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

WiFi digitalni termometar sa temperaturnom sondom

10.000 din

Prokuplje
Kao novo - nekorišćeno
1.497
25
pre 24 dana
Dragan
Član od 31.01.2013.
Svi oglasi
  • Vrlo kvalitetan i precizan (rezolucija 12 bita, greska +/-0,5 stepeni u opsegu od -10 do +85, raspon merenja od -55 do +125 stepeni) WiFi vodootporni digitalni termometar sa sondom za merene temperature vode u akvarijumima, ribnjacima, bazenima, ili za merenje temperature u mesarama, silosima, farmama i za druge namene


Na displeju pokazuje trenutan datum I vreme, temperaturu I vlažnost prostorije, kao I trenutne temperature eksternih sondi (ako ih ima vise) npr. vode, rashladne komore, ribnjaka, zivinarskih farmi, mesara itd. . . Takođe te podatke možete očitavati I daljinski preko web aplikacije na računaru ili mobilnom telefonu. Dobijeni podaci mogu da se skladiste na internet serverima I kasnije analiziraju. Na osnovu dobijenih podataka odliučujete da li je potrebno uključiti klimu, pumpu za vodu itd. daljinski da ohladite prostoriju sa akvarijumima ili ako je hladno da daljinski uključite grejanje (proizvodimo i te uredjaje).  
WiFi Digitalni Termometar izradjujemo i sa eksternom sondom za bazene, pcelarstvo, automobile itd.

  • Uredjaj je domaće proizvodnje, detaljnije na sajtu http: //bezicnisistemi. com. Uz uredjaj dolazi uputstvo. Uredjaj u sebi sadrzi li-ion baterije na 8,4 V 2500mAh i punjac baterija. Izradjuje se sa displejom ili bez u vodotpornom kucistu, Duzina kabla sonde je 2 metra, na zahtev izradjujemo i sa vecim duzinama. Izradjujemo ih sa 1,2,3,4 ,5 ili 6 sondi na jednoj centralnoj jedinici . .


Takođe proizvodimo Digitalne termometre (dve i više termo sondi) sa Alarmom u slučaju prekoračenja dozvoljene temperature (koju sami podešavate u rasponu od -40 do +125 stepeni a može i za veće temp. ) WiFi digitalni termometar automatski salje Alarm u vidu imejla, tako da vi primate podatak o prekoračenju bez obzira gde se nalazili. Zadnje 4 slike.

  • Proizvodimo bezicne - Radio digitalne termometre sa sondama za merenje temperature i vlaznosti, dometa do 1 km (zavisi od prepreka, beton, zid itd). Uredjaj sadrzi jedan prijemnik sa displejem i jedan ili vise predajnika sa termo sondama koje postavljate tamo gde zelite da merite temperaturu,  li-ion baterije na 8,4 V 2500mAh i adapter za rad uredjaja i punjenje baterija. Podatke ocitavate na LCD displeju (na zahtev radimo i na mobilnom telefonu, racunaru, tabletu preko WIFI konekcije). Cena uredjaja sa jednim predajnikom je 15500 din. Takodje proizvodimo ovaj radio uredjaj sa jednim radio prijemnikom i jednim radio predajnikom sa termo sondom, gde prijemnik kad primi podatke o temperaturi i vlaznosti  odmah  automatski prelazi na WiFi internet  ili GSM i u realnom vremenu bilo gde da se nalazite prikazuje temperaturu i vlaznost  na vasem mob. tlf. tabletu ili racunaru. Cena ovog radio uredjaja sa WIFI modulom je 18500 dinara. Na zahtev klijenata moguca je nadogradnja uredjaja kao sto su alarmi, slanje mejla itd. Zadnje 5 slike su slike tog uredjaja sa dva radio predajnika i dve termo sonde.
  • WIFI/GSM digitalni termometar sa radio termo sondama dometa do 1 km. koji moze da meri temperatur i vlaznost na vise lokacija i da ih salje do centralne jedinice koja u realnom vremenu putem VIFI ili GSM mreze salje podatke do korisnika u zavisnosti od broja radio sondi cena se krece od 18500 do 70000 din.
  • Proizvodimo Detektore Rose / Mraza koji automatski preko GSM ili WIFI dojavljuju mogucnost pojave mraza . . . . detaljnije kliknite na svi oglasi!


Za slične proizvode pogledajte klikom na "Svi oglasi".

  • Pozvati za bliže informacije, mob: 064 70 65 801 Dragan.
ID Oglasa: #96649276
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.