slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

BaoFeng UV-13 PRO V2 Dual Band Valkie Talkie 16 KM

3.400 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
900
30
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tehno-Online
Član od 07.10.2020.
Svi oglasi
NOVO   Boja crna   

BaoFeng UV-13 PRO V2 Dual Band Valkie Talkie tip C punjač velike snage 16 KM dugog dometa UV13 primopredajnik Ham dvosmerni radio.

 

Opis Report Item

• Dual Band: BaoFeng UV-13 PRO  V2 ima i VHF i UHF opsege, omogućavajući bolju komunikaciju na različitim frekvencijama.

• Velika snaga: Sa izlaznom snagom od 5v-10v, ovaj voki-toki može da pruži jake i jasne signale, čak i na velikim udaljenostima.

• Veliki domet: Sa maksimalnim dometom od 16 KM, ovaj voki-toki je savršen za upotrebu na velikim površinama ili otvorenim prostorima.

• Vodootporan: BaoFeng UV-13 PRO V2 je vodootporan sa IP45 ocenom, što ga čini pogodnim za upotrebu u svim vremenskim uslovima.

★ Metode višestrukog punjenja Opciono opremljen USB-C kablom za punjenje + američkim adapterom za napajanje + originalnom baterijom velikog kapaciteta, lako možete da je punite iz banke za napajanje, računara, automobila, zida, laptopa i bilo kog usb utora, uštedite vreme i prostor.

★1,44 inča veliki ekran i slobodne ruke Sa velikim ekranom od 1,44 inča, SINC displej, možete videti i naziv kanala i informacije o frekvenciji na ekranu; Sa Skuelch podesivim u 9 nivoa, može vam pomoći da jasno komunicirate u mnogim okruženjima; Hands-Free Operation (VOKS) vam omogućava da prenosite direktno putem glasa.

★UHF VHF skener + 3 režima skeniranja

Skeniranje kanala: Skenirajte svoju unapred podešenu listu za skeniranje.

Skeniranje frekventnog opsega: Podesite opseg frekvencije u meniju i skeniraće se precizno unutar tog opsega, čak i na samo 1MHz razmaku.

Skeniranje CTCSS/DCS tonova: Skenirajte sve CTCSS/DCS tonove trenutne frekvencije.

★Dual Vatch &Sinc se može prebaciti

Za korisnike koji žele da prate samo jedan kanal, ali žele da vide i naziv kanala i informacije o frekvenciji na ekranu, funkcija sinhronizacije će biti od velike pomoći.

★Multi-Function Do 999 memorijskih kanala; CTCSS/DCS; Dvopojasni displej; Dual-standbi; Ugrađena LED lampa; VOKS funkcija; monitor; Upozorenje o niskoj bateriji; Funkcija skeniranja; LCD ekran; Odabir širokog/uskog opsega; FM funkcija; Automatsko zaključavanje tastature; USB Tipe-C punjenje; PC i ručno programiranje
ID Oglasa: #158735072
Informacije

Svaki predmet koji porucite bice upakovan u zaštitnu vazdušnu kovertu ili kutiju sa zaštitom .


Sve što vam treba da bi porucili predmet :


Ime prezime 
Ulica i broj
Mesto 
Br tel


Ukoliko unapred uplatite novac na racun bice vam jeftinija poštarina, bez ikakvih troškova pri preuzimanju

Preporucena pošiljka dodatno 150 din na iznos predmeta .  

Postexpres 300 din 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.