slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Radio Stanica Baofeng BF-888s Toki Voki 2 KOMADA

2.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
18
1
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 11

 

Baofeng voki-toki bf-888s punjivi dvosmerni radio za odrasle Ručni komunikator velikog dometa Profesionalni UHF interfon 2 paketa Valki Talki set sa slušalicom, litijum-jonskom baterijom i punjačem


FCC ID: 2AJGM-BF888S. Svaki radio ima 16 unapred podešenih kanala i istu frekvenciju za direktnu upotrebu. Kada okrenete dugme za kanal, možete lako da promenite kanal i glas će vam reći broj kanala. Frekvencija kanala se može programirati unutar frekventnog opsega; Možete programirati bilo koji od 50 CTCSS audio i 105 CDCSS audio na svakom programiranom kanalu.
Svaki dvosmerni radio je opremljen sa 1500mAh punjivom litijum-jonskom baterijom i američkim postoljem za punjenje. Potrebno je oko 4-5 sati da se potpuno napuni, a vreme održivog korišćenja punog punjenja je oko 8-12 sati, u zavisnosti od količine upotrebe. Kada je baterija preniska, voki-toki će automatski emitovati praznu bateriju .
Visokokvalitetni ugrađeni zvučnici i mikrofoni na radijima pružaju glasan i jasan zvuk. Jedinstvena funkcija smanjenja buke, čak iu bučnom okruženju, može održati čist glas. Svaki voki-toki dolazi sa slušalicama za jedno uvo (utikač za slušalice tipa k sa utikačima od 3,5 mm i 2,5 mm); Kada je slušalica priključena, sav zvuk se prenosi na slušalice i možete razgovarati direktno preko mikrofona slušalica.
Domet voki-toki komunikacije na daljinu u velikoj meri zavisi od terena. Voki-tokiji mogu da komuniciraju do 5 km na mestima gde nema prepreka (na primer na moru). Radio uređaji su pogodniji za građevinske timove, vatrogasne jedinice, skladišta, fabrike, hotele, crkve, škole, izlete, porodično kampovanje i lov, brodove za krstarenje, planine. U nekim slučajevima je stabilniji od mobilnog telefona, posebno u udaljenim područjima ili u divljini gde je prijem loš.
Voki-toki ima čvrsto kućište, koristi ekološki prihvatljive PC materijale i vrhunske tehničke performanse. Antena protiv savijanja, izdržljiv prekidač, udobno dugme. Opremljen LED baterijskom lampom, može doneti odličnu pomoć u mračnoj noći. Vinshope nudi 100% zadovoljavajuće iskustvo kupovine. Ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom svojih voki-tokija, slobodno nas kontaktirajte i dobijete besplatnu zamenu ili povraćaj novca. Ovo je kupovina bez rizika, zato nemojte odlagati da naručite svoju danas!

ID Oglasa: #166181599
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.