slika
slika
slika
slika
1 od 4

UV-6R Baofeng Radio Stanica 8W

4.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Baofeng UV-6R Radio Stanica dual-band komplet sa slusalicama i pojacanom snagom na 8W. Baterija 5000mAh Dva-band ručni primopredajnik sa funkcijom prikaza na ekranu “ LCD” Litijum-jonska baterija sa velikim kapacitetom Komercijalni FM radio prijemnik (65MHz – 108MHz) Uključuje 105 kodova “ DCS” i 50 kodova privatnosti “ CTCSS” programabilno Funkcija “ VOKS” (prenosaglasa) Do 128 memorijskih kanala Širokopojasni (široki) / uski (uzak), izbor Visoka snaga / niska potrošnja (5V / 1V) Sadrži: - Radio stanica Baofeng uv6r - Baterija 5000 miliampera - Strujni adapter - Postolje za punjenje - Slušalice za razgovor - Stipaljka za nosenje na pojasu ili radnom odelu - Vezica za oko ruke - Uputstvo na engleskom jezik

ID Oglasa: #165916850
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.