slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Inkbird iht-2xp digitalni termostat za hranu

30 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
75
4
pre 11 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Inkbird Instant Read Meat Thermometer, Rechargeable Instant Read Food Thermometer, Cooking Thermometer with Calibration, Magnet, Backlight (IHT-2XP3)

 

3 u 1 termometar za meso sa 2 eksterne sonde: Ovaj termometar za trenutno očitavanje sa 2 spoljne sonde za hranu od 4,33 inča koji ima brzo očitavanje od 2 sekunde. Preciznost temperature ovog kuhinjskog termometra za hranu je ±1,0℉/±0,5℃, a temperaturni opseg je -58℉~572℉/ -50℃~300℃.


Alarm i kalibracija temperature: Termometar za hranu za kuvanje će vas alarmirati kada temperatura dostigne podešenu temperaturu. Opseg kalibracije temperature termometra za brzo očitavanje je -9,9℉~9,9℉/—4,9℃~4,9℃. Ako ovaj termometar sa olovkom ima malu razliku kada uradite test kipuće vode, onda možete izvršiti kalibraciju da biste dobili tačna očitavanja temperature.


IPKS5 vodootporan i podržava ℃/℉ i funkciju pozadinskog osvetljenja i magneta i držanja: Ovaj termometar za slatkiše podržava i Farenhajt i Celzijus, sa velikim ekranom pozadinskog osvetljenja, magnetnim. Takođe ima funkciju zadržavanja, može proveriti unutrašnju temperaturu mesa u realnom vremenu. Ovaj termometar za prskanje ne može se potopiti u vodu. Funkcija automatskog isključivanja nakon 3 minuta neaktivnosti pomaže u uštedi energije za duže korišćenje.


Širok opseg upotrebe: Ovaj IHT-2KSP Inkbird termometar je dizajniran sa 2 utičnice za spoljne sonde, takođe sa ugrađenom sondom. Zbog toga je moguće koristiti do 3 sonde istovremeno tokom kuvanja. Spoljni kablovi od 59'' su otporni na toplotu, savršeni za pravljenje bifteka, piletine, ćuretine, svinjetine, ribe, jagnjetine, tosta, pečenja, prženja, mleka, slatkiša i kafe, itd.


Jednostavan za upotrebu i skladištenje: Digitalni termometar za meso ima magnet koji se može zalepiti za frižider/rernu ili ga zakačiti za zid i pratiti temperaturu tokom kuvanja. Takođe možete da ga preklopite, skladištite i ponesete čim ga koristite za praktično skladištenje.

ID Oglasa: #158148550
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.