slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Smart termostat za radijator - Bluetooth

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
80
5
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marijana - Marko
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi

Napomena pre kupovine: za glasovnu kontrolu potreban je mrežni prolaz (treba da se kupi zasebno). Ako nema prolaza, kontrola grejanja se takođe može programirati preko Bluetooth-a.

 

Da li treba da podesite kompenzaciju temperature u aplikaciji pre upotrebe. Smanjite troškove grejanja i uštedite energiju: automatski programi čine grejanje pametnijim i ekonomičnijim.

 

Korišćenjem aplikacije "Makcio" /SmartLife: možete podesiti temperaturu tokom cele nedelje. BLE kontrolna udaljenost: <10 m, sa prolazom: svuda.

 

Smart Home Partner takođe ima: režim odmora, prozor za detekciju, bravu za decu, režim zaštite zamrzivača, funkciju brzog grejanja.

 

Sadržaj kutije: 1 k Bluetooth radijator termostat, 1 k adaptera za Danfoss (RA, RAV i RAVL), 28 k 1,5 mm, Caleffi, Giacomi šipka za izbacivanje, 1 k vijak za adapter, 1 k uputstvo za upotrebu (engleski jezik nije garantovan).

ID Oglasa: #159649859
Informacije

 

Garancija 7 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 

U slucaju reklamacije ili povrata robe iz bilo kog razloga ako se nismo drugacije dogovorili postarinu placa kupac.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.