Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Elektronika i komponente > Termostati

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

STC termoregulator 220V 10A sa sondom

1.400 din

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
168
5
pre 8 dana
Žarko
Član od 06.05.2008.
Svi oglasi

Pogodan za inkubatore za živinu, zamrzivače, rashladne vitrine, plastenike, sušare, akvarijume, kotlove za grejanje itd. Digitalni termoregulator - termo kontroler - termostat za kontrolu grejanja i hlađenja u opsegu -50 do +99.9° C u kompletu sa sondom.

Način rada:

- Uređaj pali rele kontakt 7 i 8 za hlađenje kad je merena temperatura veća od zadate+diferencijalne temperature i u tom je stanju dok se merena temperatura ne spusti ispod vrednosti zadate temperature.

- Uređaj pali drugi rele kontakt 5 i 6 za grejanje kad je merena temperatura manja od zadate-diferencijalne temperature i u tom je stanju dok se merena temperatura ne poveća iznad vrednosti zadate temperature.  

Napomena: ne preporučujem direktno priključenje jačeg potrošača na ugrađene releje, već preko dodatnih jačih relea, sklopki.   

Bg/Vracar/Južni Bulevar ili Bex/postexpress  0612309535

ID Oglasa: #136300163
Informacije

Beograd, Vračar, Južni Bulevar / Maksima Gorkog ,

0612309535, lično preuzimanje ili slanje Bex-om/postexpressom

SVI PREDMETI U MOJIM AKTIVNIM OGLASIMA SU NA STANJU!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.