slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Aqara Camera Hub G2H Pro/wifi sigurnosna kamera + hub

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
91
3
pre 12 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nova

 

Aqara Security Camera Hub Indoor G2H Pro, 1080p HD HomeKit Secure Video Indoor Camera, Night Vision, Two-Way Audio, Zigbee Hub, Plug-in Cam Compatible with Alexa, Google Assistant, Works with IFTTT

 

【Najkompletnija podrška za HomeKit i dvosmerni audio】 Povežite svoju Akara unutrašnju kameru G2H Pro sa Apple HomeKit Secure Video, što može sprečiti hakere da ukradu vaše podatke i zaštititi vašu privatnost kod kuće. G2H Pro podržava prepoznavanje lica i paketa i obaveštenja koja se obrađuju lokalno na vašem HomeKit čvorištu. Možete da razgovarate sa svojom porodicom koristeći dvosmerni zvuk dok gledate video slike u realnom vremenu na daljinu. (*Napomena: adapter za napajanje nije uključen. )


【1080p HD &Night Vision】 1080p Full HD snimanje sa širokougaonim sočivom od 146° nudi vam stabilan i gladak video danju ili noću. Obavestiće vas putem pametnog telefona i ugrađene sirene i snimiće kratak snimak u slučaju da se detektuje nenormalan zvuk ili pokret. Kratak snimak će odmah biti poslat u oblak (nije potrebna pretplata ili mesečne naknade), dok će ceo snimak biti snimljen lokalno.


【Pametni lokalni kontrolni centar】Camera G2H Pro takođe može da radi kao Zigbee 3.0 čvorište, koje može da poveže do 128 Akara Zigbee dečijih uređaja i omogući besprekornu integraciju preko Akarinih senzora i uređaja za kućnu automatizaciju. Sa G2H Pro, kada vaše Akara senzore pokrene događaj kao što je otvaranje vrata, to će biti označeno na vremenskoj liniji videa i moći ćete da vidite video obaveštenja. Podržani su HomeKit, Aleka, Google Assistant i IFTTT.


【Višestruke metode skladištenja i VPA3 Vi-Fi】Osim iCloud (potrebna je pretplata na iCloud od 50 GB ili više) i mikro SD kartice (do 512 GB, nije uključena), G2H Pro takođe podržava lokalnu NAS memoriju koja koristi Samba protokol. Imajte na umu: da biste koristili NAS skladište, potrebna je podržana mikro SD kartica kao i softver kompatibilan sa SMB1.0. Potrebna je Vi-Fi mrežna veza od 2,4 gigaherca, a Vi-Fi od 5 GHz nije podržan.


【Mi brinemo o vašoj privatnosti】 G2H Pro ima funkciju maskiranja lokalnog softvera, koja može da spreči snimanje određenih delova slike ili slanje na servere trećih strana. Osim toga, tokovi podataka sa kamere su šifrovani, a podržan je najnoviji Vi-Fi bezbednosni standard VPA3 radi dalje zaštite vaših podataka. Štaviše, postavljanjem konfigurabilnih zona aktivnosti, mogu se smanjiti nepotrebna upozorenja.

ID Oglasa: #151600554
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.