slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Bežična WIFI kamera za sijalično grlo FULL HD NOVO!

2.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
153
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
TEDY SHOP SRBIJA
Član od 16.12.2020.
kp izlog

WIFI kamera za sijalično grlo FULL HD jedna je od najprodavanijih kamera u svetu. Veliku popularnost dostigla je sa svojim inovativnim načinom instaliranja. Sada Vam nije potreban majstor za ugrađivanje video nadzora. Sada jednostavno sami možete ugraditi kameru tako što ćete odvrnuti sijalicu i zavrnuti ovu pametnu kameru.

 

Podržava noćni režim, daje punu i jasnu sliku u mrakuž

Infracrveno noćno upozorenje o dvostrukom svetlu, 4 pojedinačne infracrvene LED diode.

Podrška CMS računarske podrške za čuvanje, gledanje u realnom vremenu. Detektuje objekat(čoveka, životinju), poseduje blic i alarm. Rotira se 355 stepeni levo i desno i rotira se 90 stepeni vertikalno. Poseduje slot za SD karticu, kapaciteta do 64gb.

Besplatno preuzimanje aplikacije

*APP:  CareCam Pro, besplatno, se može preuzeti direktno iz prodavnice aplikacija i podržava istovremeno povezivanje više kamera

 

SPECIFIKACIJE

-Bežična wifi mreža

-Rezolucija 1080P FUll HD

-2 MP (megapiksela)

-Zaštita IP66 (mogućnost ugrađivanja i napolju)

-Audio komunikacija(dvosmerna, korišćenjem kamere, možete razgovarati sa osobama koje su u blizini) 

WIFI kamera za sijalično grlo FULL HD dolazi zajedno i sa jednim sijaličnim grlom za ugradnju, ukoliko želite da je postavite napoju kao i šrafićima. Potrebno je imati WIFI kako biste imali realnu trenutnu sliku.

 

 Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.   Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.  

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,
Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova.
Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.  

 

ID Oglasa: #148896777
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.