slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Blink Mini 1080p HD IP Kamera za Video Nazdor Amazon TOP

29 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
162
10
pre 11 dana
Odgovara na 10% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Samo Poziv I Sms - 066 243 000
Član od 19.08.2008.
  • Nadgledajte unutrašnjost svog doma danju i noću pomoću naše 1080P HD unutrašnje priključne pametne sigurnosne kamere sa detekcijom pokreta i dvosmernim zvukom.
  • Gledajte, slušajte i razgovarajte sa ljudima i kućnim ljubimcima u svom domu sa svog pametnog telefona uz Blink Mini prikaz uživo i dvosmerni zvuk
  • Dobijajte upozorenja na pametnom telefonu svaki put kada se detektuje pokret ili prilagodite zone detekcije pokreta tako da možete da vidite šta je najvažnije.
  • Koristite Mini kao unutrašnje dodatno zvono za Blink Video Doorbell. Slušajte upozorenje u realnom vremenu od Mini kada neko pritisne vaše video zvono.
  • Izaberite da sačuvate i delite klipove uz besplatnu probnu verziju Blink pretplatničkog plana od 30 dana ili lokalno uz modul za sinhronizaciju 2 (prodaje se zasebno).
  • Podesite za nekoliko minuta — uključite kameru, povežite je na ViFi i pratite uputstva u besplatnoj aplikaciji Blink Home Monitor.
  • Radi sa Alex-om — uparite Blink Mini sa podržanim uređajem koji podržava Aleka da biste uključili prikaz uživo, aktivirali i deaktivirali kameru i još mnogo toga koristeći svoj glas.
  • Uključuje 1 Blink Mini kameru (crna), komplet za montažu uključujući postolje, USB kabl i adapter za napajanje.
ID Oglasa: #154408481
Informacije

Za najbržu moguću porudžbinu:  

POŠALJITE SMS SA PODACIMA, ILI POZOVITE NA - 066 243 000

PAŽNJA: primljene KP poruke često ne stižemo pročitati

 

Za sva pitanja i info:

POZOVITE 066 243 000

 

Ekspresna dostava:

I DO 24H NA ŽELJENU ADRESU

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak: 08-18h (nakon 18h SMS)

Subotom: Izmedju 09-15h (nakon 15h SMS)

Nedeljom: Poručivanje SMS-om

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.