slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Blurams Dome Lite 2 2K unutrasnja WIFI sigurnosna kamera

3.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
79
1
pre 12 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nova neotpakovana 

 

blurams Security Camera, 2K Indoor Camera 360-degree Pet Camera for Home Security w/Motion Tracking, Phone App, 2-Way Audio, IR Night Vision, Siren, Works with Alexa &Google Assistant

 

 

Pokrivenost od 360° sa 2K rezolucijom - blurams sigurnosna kamera automatski prati kretanje ako detektuje kretanje. Karakteristike funkcije IR-CUT za snimanje oštrih video zapisa i fotografija od dana do noći, čak i u slabom stanju. Uključite režim privatnosti da biste zaštitili svoju privatnost.


Pametna AI detekcija i trenutna upozorenja - Primajte trenutna upozorenja na svoj telefon ako se u vašoj kući otkriju ljudi, pokreti ili abnormalni zvuk. Automatski snimite video upozorenje od 10-15 sekundi u oblak i on će biti sačuvan 24 sata (nije potrebna pretplata ili mesečne naknade).


Pametna integracija – Koristite svoju jednostavnu glasovnu komandu da gledate blurams bebi monitor uživo na Aleka ili Google Assistant uređaju sa ekranom ili na telefonu ili tabletu. Radi sa IFTTT-om vam omogućava da povežete skoro svaki set pametnih uređaja kako bi mogli da rade zajedno, čineći vaš dom opuštajućim.


Poboljšana aplikacija za bluram - gledanje uživo 4 kamere za pse istovremeno na aplikaciji ili zvaničnom veb portalu. Podelite svoju kameru sa neograničenim brojem članova porodice. Dvosmerni audio vam omogućava da primate i prenosite zvuk sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Radi samo sa Vi-Fi mrežama od 2,4 GHz (ne podržava Vi-Fi od 5 GHz).


Opciono Cloud &Local Storage - 24/7 CVR omogućava unutrašnjoj bezbednosnoj kameri da neprekidno snima u oblaku, izbegavajući rizik od gubitka video snimka sa SD kartice. U zavisnosti od vremena, tipa događaja ili naziva kamere da biste brzo pretražili određeni događaj. Podržava do 128 GB SD kartice (kupite zasebno).

ID Oglasa: #150949731
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.