slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Ctronics 2K 3MP Solarna WiFi/IP sigurnosna kamera - NOVO

5.900 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
40
3
pre 17 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO

 

Ctronics 2K 3MP Solar Security Camera Wireless Outdoor WiFi, PTZ Surveillacne Camera Battery-Powered for Home Security, 360° View, Spotlight Color Night Vision, PIR Human Detection, 2-Way Audio, IP66

 

【1080P HD &Spotlight noćni vid u boji】Solarna spoljna sigurnosna kamera opremljena je sočivom od 3,6 mm i 4Ks digitalnim zumom, pružajući pristojne slike i video zapise visoke definicije od 1080P u svim okolnostima. Ugrađeni reflektor treperi jarkim svetlom da bi se prebacio na režim noćnog vida, pomažući u živom prikazu noćnog vida u stvarnoj boji čak i u mrkloj noći i uhvatio važne trenutke. Možete umetnuti SD karticu u bežičnu sigurnosnu kameru za video snimke ili snimiti lokalni video.
PIR detekcija ljudi i trenutno upozorenje】PIR senzori se primenjuju da preciznije detektuju ljude i smanjuju lažne alarme tako što istovremeno uključuju PIR alarm i humanoidni alarm. Takođe, osetljivost alarma spoljne sigurnosne kamere za reflektore je podesiva između niskog-srednjeg-visokog nivoa sa udaljenosti monitora do 10m/32ft. To bi pokrenulo trenutna obaveštenja sa CTRONICS APP. Takođe možete prilagoditi naziv solarne sigurnosne kamere tako što ćete promeniti Push ime.
Sve u jednom i odvojena instalacija】Jednostavna instalacija dostupna je na dva načina, sve u jednom ili odvojena instalacija. Prvi će biti savršen izbor ako ste minimalista. Nema potrebe da brinete o postavljanju solarnog panela ili bušite drugu rupu za njega. Dok vam odvojena instalacija daje najveću fleksibilnost da postavite kameru na najbolje mesto kako biste poboljšali bezbednost kuće. Izbegavajte ograničenu lokaciju za instalaciju zbog nedovoljne svetlosti. Podešavanje ViFi-a putem KR skeniranja je relativno jednostavno.
Solarno napajanje i 15000mAh baterija】Ugrađene punjive baterije od 15000mAh i solarni panel obezbeđuju neprekidno napajanje bez muke skidanja kamere sa krova radi punjenja. Dobro dizajniran vodootporni solarni panel može se neprekidno samopuniti bez napora za 365 dana, a baterija bi ga omogućila da radi čak i po oblačnom danu. Ctronics kućna sigurnosna kamera radi na 2,4 Ghz ViFi, koji ima bolju penetraciju i širu ViFi pokrivenost, ne podržava ViFi od 5 GHz.
100% bežična &IP66 vodootporna 】100% bezžična sigurnosna kamera na solarni pogon na otvorenom vas oslobađa povezivanja kabla za napajanje i omogućava brzo i jednostavno podešavanje. Njegova rotacija za 355° horizontalno i 95° vertikalno nudi vam širi vid bez slepih uglova skeniranjem različitih oblasti. IP66 vodootporni dizajn može suptilno sprečiti da prašina i kiša oštete spoljnu bežičnu solarnu sigurnosnu kameru. Standardna radna temperatura treba da bude od 14° F do 122° F (-10° C do 50° ).

ID Oglasa: #165087392
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.