slika
1 od 1

DAHUA IPC-HFW1230S-0280B-S5 IR mrežna 2M kamera

5.844 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
57
2
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
STAS
Član od 14.01.2010.
kp izlog

Vrata revolucije u svetu bezbednosti otvaraju se pred vama! Upoznajte DAHUA IPC-HFW1230S-0280B-S5 IR mrežnu mini-bullet kameru sa snagom od impresivnih dva megapiksela. Ova mala, ali moćna kamera osmišljena je da pomogne u zaštiti onoga što zaista vrednujete.

Sa 2-megapikselnom rezolucijom i CMOS senzorom, DAHUA kamera pruža oštre i čiste snimke, bez obzira na svetlosne uslove. Može da "vidi" čak i u potpunom mraku, pružajući vam priliku da uvek budete u toku sa dešavanjima.

Prednost naše kamere se ogleda u njenom širokom uglu snimanja, koji iznosi 104° horinzontalno i 55° vertikalno, čime vam pruža čitavo polje gledanja. Sočivo sa specijalnim fokusom omogućava vam kristalno jasno viđenje čak i najsitnijih detalja.

Uz podršku za brojne mrežne protokole, povezivanje i konfiguracija kamere su jednostavni i prilagodljivi. Funkcije kao što su detekcija pokreta i video falsifikovanja obezbeđuju dodatni sloj zaštite, pomažući vam da reagujete adekvatno na potencijalne pretnje.

Zaštita je zagarantovana kroz IP67 zaštitu, koja čini uređaj otpornim na sve vremenske uslove. A uz sve to, jedinstveni mini-bullet dizajn i bela boja daju kameri pristojan i elgantni izgled.

DAHUA mrežna kamera pruža vam mogućnost da ostavite brige iza sebe i živite slobodno. Izaberite pametno. Izaberite sigurnost koju piše DAHUA.

Reklamacioni period?  Vrlo prosto, imate garantovanih 24 meseca da se uverite u našu pouzdanost.

Više od proizvoda, ova kamera je vaš pouzdani partner u nadgledanju. Potvrda bezbednosti, pobednik u borbi protiv neizvesnosti.

ID Oglasa: #158944185
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.