slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

G-Homa 1080P Sigurnosna wifi kamera na baterije

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
412
17
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Nova, testirana ispravnost.

 

G-Homa Security Camera Outdoor Wireless, Indoor WiFi 1080P HD Home Security Cameras with Color Night Vision,2-Way Audio, Siren, Smart AI, Motion Dtection, Waterproof Battery Operated Camera( Upgraded)

 

[Jasan dnevni i noćni vid u boji] G-Homa vifi kamera prihvata svetlo sa dva izvora, unapredila je kvalitet videa sa 1080P HD visoke rezolucije, vidi do 33 stope u mraku. Veliki širokougaoni vid, stabilnija veza i jasan video nadzor u realnom vremenu štite vaš dom. Naša sigurnosna cctv kamera je odobrena od strane FCC, CE i RoHS.


[ 2-smerni audio + zvučni reflektorski alarm - automatski / ručni] Bežična vifi kamera za zatvorene prostore podržava gledanje, slušanje i razgovor sa posetiocima sa bilo kog mesta gde se nalazite u aplikaciji za mobilni telefon. Bežična spoljna kamera sa besplatnim skladištenjem u oblaku i porodičnim deljenjem, snažna zaštita privatnosti! Važno je da može daljinski alarmirati na vašem telefonu, što je veoma korisno za vas da upozorite sumnjivu osobu. Više sigurnosti!


[ Nadograđeno video obaveštenje + detekcija pokreta] - Ne brinite da ćete propustiti nijedan važan trenutak. G-homa sigurnosna kućna kamera ima optimizovan PIR senzor. Kada se detektuje ljudski pokret, aplikacija za kameru će poslati video obaveštenje na vaš telefon, pratiti kretanje i zabeležiti svaki pojedinačni pokret koji uljez napravi.


[Pametna AI - Prepoznavanje ljudi/kućnih ljubimaca/vozila/paketa] Spoljašnja kamera sa AI pametnom detekcijom pokreta može da kreira prilagođene 3 zone privatnosti detekcije, otkrivenu osobu, vozilo, paket i kućne ljubimce, smanji dosadne lažne alarme. Primajte samo trenutna obaveštenja do kojih vam je stalo! Pametno napravite svoju spoljnu sigurnosnu kameru u dugom stanju pripravnosti.


✔100% ZADOVOLJSTVO: Lakše za povezivanje, bežična, brza, jednostavna za povezivanje APP i instaliranje, podesite sami za nekoliko minuta. IP65 vodootpornu kućnu sigurnosnu kameru možete čvrsto instalirati na otvorenom iu zatvorenom prostoru, ip kamere će odlično raditi po jakoj kiši, suncu, jakom snijegu. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu koji ste primili, molimo vas da nas obavestite bez oklevanja. Daćemo sve od sebe da vam pomognemo i poboljšamo vaše iskustvo kupovine.

ID Oglasa: #144679952
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.