slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

GNCC T1 Pro WiFi bezbednosna kamera spoljna/2K/noćni vid

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
87
3
pre 12 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi
·          [2K Clear Night Vision] - GNCC 2K Full HD spoljna kamera za kućnu bezbednost može se jasno videti čak i noću, i možete tačno da vidite sve što se dešava kod kuće i oko nje,

·          [Alarm i sirena za detekciju pokreta] - Nijedan nepozvani gost ne može da pobegne od otkrivanja T1Pro spoljne kamere za kućnu bezbednost, čak ni noću. Ne samo da šalje obaveštenja o detekciji pokreta putem Osaio APP-a, već ima i zvuk alarma koji će oterati nepozvane goste.

·          [Lokalna memorija i skladište u oblaku] - Možete slobodno da izaberete metod skladištenja: Cloud Storage ili SD Card Storage (<128G, Nije uključeno). GNCC T1Pro uvek štiti vašu bezbednost informacija.

·          [ Dvosmerni razgovor i deljenje kamere ] - GNCC spoljna kamera za kućnu bezbednost podržava samo 2.4G ViFi (ne podržava 5G) da pozdravlja i razgovara sa posetiocima uz glasan dvosmerni zvuk, koji se može deliti sa više članova porodice, porodica treba samo da preuzme aplikaciju „ Osaio“ da bi gledala video snimke nadzora u realnom vremenu.

·          [ Lako se povezuje, lako se kontroliše ] - Potrebno je samo da skenirate KR kod u Osiao APP-u pomoću spoljne kamere za kućnu bezbednost ispod 2,4 GHz ViFi da biste se povezali. Čak i ako je struja prekinuta, automatski će se povezati nakon što se napajanje ponovo uspostavi.
ID Oglasa: #156771898
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.