slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

GNCC W1 1080P wifi sigurnosna kamera na baterije 6000mAh

4.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
259
14
pre 11 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Nova, testirana ispravnost

 

Wireless Security Camera Outdoor, GNCC 1080P WiFi Surveillance Camera with Color Night Vision/IP66 Weatherproof/PIR Detection/2 Way Audio, for Android &iPhone, Compatible with Alexa (W1)

 

[IP66 Otporan na vremenske uslove &6000 mAh u dugom stanju pripravnosti] Bežična spoljna kamera Bežična kamera je otporna na vremenske uslove i traje 7-15 dana sa punim punjenjem, tako da možete da je postavite bilo gde u zatvorenom i na otvorenom.


[PIR detekcija] Kamera koristi tehnologiju inteligentne detekcije ljudskog pokreta da bi izbegla lažne alarme izazvane kretanjem objekta.


[Zvučni i svetlosni alarm] Kada kamera prati kretanje ljudi, koristiće i zvučni i svetlosni alarm i istovremeno slati trenutna upozorenja preko aplikacije Osaio.


[Snimanje alarma i lokalno skladištenje] Bežična bezbednosna kamera na otvorenom usvaja udaljeno skladište za skladištenje video nadzora na SD kartici mrežnog prolaza. Čak i ako je kamera ukradena, video je siguran i zdrav.


✔[Bez ViFi-a, pravi bežični] Povežite se na mrežu pomoću GNCC mrežnog prolaza, bez mrežnih ograničenja. Omogućava vam da lako postavite svoju sigurnosnu kameru V1 gde god želite i nadgledate svoj dom iz svakog ugla.

ID Oglasa: #145403959
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.