slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Hiseeu 2K 3MP Smart kamera sa rotacijom - NOVO

2.380 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 15 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Hiseeu unutrašnja bezbednosna kamera, 2K 3MP bežična kamera za kućne ljubimce, bebi monitor za kućnu bezbednost, dadilja, pas i mačka, aplikacija za telefon, 360 stepeni, dvosmerni audio, noćni vid, kompatibilan sa Aleka


【2K i automatsko praćenje】Hiseeu FJ2C usvaja CMOS visoke osetljivosti od 3 megapiksela sa rezolucijom 2304k1296, što je 50% više od tradicionalne kamere od 1080p piksela. Poboljšanje piksela ne samo da poboljšava definiciju, već vam takođe omogućava da dobijete svet koji nikada ranije niste videli na kameri od 1080p. Oslanjajući se na 2K piksela visoke rezolucije, omogućava funkciji detekcije pokreta da najpreciznije prati pokretne objekte,
Dvosmerni audio i kompatibilan sa Hiseeu bežičnim sistemom kamere】Instalirali ste aplikaciju Eseecloud, povežite kameru na 2,4GHz ViFi. ( 5G ViFi nije kompatibilan) Koristite funkciju dvosmernog zvuka da razgovarate sa bebom ispred kamere. FJ2C je takođe kompatibilan sa Hiseeu bežičnim sistemom kamera, ako ne možete da uparite kameru sa sistemom, kontaktirajte Džonija da dobijete softver.
SD memorija podržana i automatska noćna verzija】Ugrađeni senzor svetlosti visoke osetljivosti u kameru omogućava kameri da detektuje okolno svetlo. Jednom kada svetlo oko kamere postane prigušeno, režim noćnog vida će se automatski uključiti, pružajući vam neprekidnu bezbednost 24 sata dnevno. Sve dok podesite rekord kretanja u aplikaciji Eseecloud, datoteke sa snimcima će biti uskladištene na mikro SD kartici . Napomena: SD kartica nije uključena.
Pan 355° Tilt 90° &unapred podešene često gledane lokacije】 Dva ugrađena DC motora bez četkica omogućavaju da se kamera rotira za 355 ° horizontalno i 90 ° nagore i nadole. Takođe možete podesiti unapred podešenu poziciju na svom mobilnom telefonu, što je pogodno za pozivanje slika na različitim pozicijama. Podesiva PTZ brzina čini funkciju automatskog praćenja preciznijom. Podržava funkciju obrnutog podešavanja video ekrana na aplikaciji Eseecloud, možete da postavite kameru naopako na plafon.

ID Oglasa: #165920668
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.